SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA B-RUSIA 28-31

Fără şanse cu echipa a doua » Rezervele României au fost învinse de Rusia

Articol de - Publicat sambata, 11 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 10 octombrie 2014 21:44

Rezervele României nu au putut să bată echipa Rusiei, la conducerea căreia s-a întors cunoscutul Evgheni Trefilov


După înfrîngerea de miercuri, din Ungaria, 22-28, România a jucat aseară, la Oradea, prima din cele trei dispute amicale împotriva Rusiei. Dintre acestea însă, selecţionerul Gheorghe Tadici a anunţat că doar azi va trimite în teren cea mai bună echipă. În rest, aseară şi duminică va miza doar pe jucătoarele care se bat să prindă "naţionala".

Cu Dedu, Şerban, Cheţa, Apetrei, Puiu, Buceschi, Tiron, Laura Popa, Pîrvuţ, Pintea, Pricopi, Chiper, Tudor pe teren, iar cu Brădeanu, Elisei, Ungureanu, Nechita, Oltean, Zamfir şi Bondar în tribună, România a ţinut greu trena Rusiei, o formaţie care a mizat pe cel mai bun lot. Pînă la pauză, "tricolorele" nu s-au făcut de rîs şi au trecut linia de finiş la două goluri distanţă: 12-14. În partea a doua, oaspetele au făcut legea, au pus şapte goluri avans pe tabelă, moment în care Trefilov a vrut să le vadă şi el la lucru pe handbalistele cu mai puţină experienţă.

La final s-a terminat 28-31, dar adevărata faţă a celor două echipe, cu o lună şi jumătate înainte de Europeanul din Ungaria şi Croaţia, se va vedea azi, de la ora 16:00 (direct Digi 2), cînd Tadici şi Trefilov vor miza pe cele mai bune jucătoare la momentul actual.

Au marcat pentru România: Tudor 4, Buceschi 4, Băbeanu 4, Apetrei 3, Iuganu 3, Ţăcălie 3, Pintea 2, Pîrvuţ 2, Chiper 1, Tiron 1, Puiu 1.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
whiteredarad
whiteredarad  •  11 Octombrie 2014, 15:04

Ieri,aflat cu alta treaba la Continental Forum din Oradea am vazut cele doua echipe,la hotel. Rusoaicele au in medie cam 10 cm peste romance,in plus sint teribil de solide.L-am revazut si pe musiu Tadici,cind l-am intrebat daca mai joaca in aparare 6+0 ( si de ce?) a strambat din nas si mi-a ziz : "numai asta stiu romanii". Eu nu cred,abia astept meciul de azi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează