SPORTURI  »  HANDBAL  »  MKB VESZPREM-HCM CONSTANŢA 31-21

Fără scăpare » HCM Constanţa a pierdut la zece goluri diferenţă meciul cu Veszprem, 21-31

Cutura a marcat cele mai multe goluri pentru HCM: 4!
Cutura a marcat cele mai multe goluri pentru HCM: 4!

Articol de - Publicat duminica, 10 februarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 10 februarie 2013 14:50

Constanţa a rezistat o singură repriză presiunii impuse de campioana Ungariei. Veszprem a cîştigat apoi lejer, fără să forţeze.

HCM Constanţa nu spera la prea mult din partida de la Veszprem. Toma şi compania îşi doreau doar o evoluţie bună şi un scor cît mai strîns.

Au reuşit acest lucru doar în prima repriză. Portarul Popescu a fost extraordinar, iar ungurii au găsit greu calea spre gol. A fost 14-11 pentru băieţii lui Carlos Ortega la pauză, dar totul s-a năruit pentru români în debutul părţii a doua. Două goluri marcate şi opt primite, iar meciul era terminat. S-a încheiat 31-21, o diferenţă pe măsura diferenţei de buget a celor două cluburi.

Constanţa mai speră să prindă "optimile" Ligii, dar pentru asta trebuie să învingă la Celje şi pe Savehof, la Buzău. Tot ieri, Savehof-Kiel 29-40.

Clasament grupa B
1. Veszprem 16p
2. Kiel 12p
3. Atletico Madrid 6p
4. Savehof 4p
5. Celje Lasko 4p
6. HCM Constanţa 4p

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
andreicurpan94
andreicurpan94  •  10 Februarie 2013, 13:21

In aceasta seara, la Sala Sportur din Bacau echipa masculina de handbal Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău va juca impotriva francezilor de la HBC Nantes, in Cupa EHF. Haiii STIIINTAAA! HAI BACAUU!!

bengosss
bengosss  •  10 Februarie 2013, 13:20

Marian Ursescu, taticule, esti varza!!!! Ce pestii mei de clasament ai pus ma? Tu esti de la sporturi pe luciul apei? De unde ai aterizat la handbal? Are taticu' tau bani de te.au angajat?

cordos_eu
cordos_eu  •  10 Februarie 2013, 13:10
Postat de ricco pe 10 Februarie 2013, 08:56

La handbal masculin e DEZASTRU TOTAL... Din REGII LUMII - DE PATRU ORI CAMPIONI MONDIALI, am cazut intr-un ABIS TOTAL !!!... Nu stiu de vreo alta tara in oricare alta disciplina sportiva, sa fi avut o astfel de CADERE TOTALA... HANDBALUL ROMANESC A DEVENIT O RUSINE NATIONALA si nu vad sa se intimple nimic promitator... Sa fii ce ai fost si sa ajungi sa fii bataia (de joc) a tuturor e GROAZNIC, O ADEVARATA TRAGEDIE NATIONALA....

era vorba ca au vreo 4 puncte, au invins 2 echipe si nici acum n-au corectat. :)) vai mama lor, si de aseara am zis!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close