SPORTURI  »  HANDBAL  »  GERMANIA

Favorit să preia naţionala României, Jakob Vestergaard a ales Germania!

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 februarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 21 februarie 2015 22:54

Jakob Vestergaard, danezul despre care s-a zvonit că e în pole-position pentru a prelua naţionala feminină a României, a semnat un contract cu federaţia germană, el preluînd reprezentativa Mannschaftului.

Nemţii l-au dat afară pe Heine Jensen, un alt danez, cel care era pe banca Germaniei din 2011, nemulţumiţi după locul 10 ocupat la ultimul Campionat European. Jakob Vestergaard va antrena pentru prima dată o echipă naţională.

Director tehnic la CSM Bucureşti, Jakob (40 de ani) a mai antrenat pe Viborg şi Oltchim. Cu campioana Danemarcei a cîştigat de două ori Liga Campionilor.

Vestergaard va fi pentru ultima dată în staff-ul celor de la CSM Bucureşti pe 5 martie, în meciul de la Braşov, urmînd ca apoi să plece în Germania.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ceaiuri
ceaiuri  •  25 Februarie 2015, 21:37

omul a primit o oferta de nerefuzat(nu stiu daca noi i-am propus ceva)si a mers la acei nemti"neseriosi"care si-au demis antrenorul pt locul 10(noi avem obiceiul sa ii mentim in functie)banuiesc ca si csm o sa faca o mutare legat de antrenor...cat despre timpul petrecut la valcea omul a fost ireprosabil(deja echipa se destrama..fetele neplatite..stanca deja plecase smd)mercenarii sunt si se gasesc in alta parte

vlados
vlados  •  23 Februarie 2015, 08:33

Este o pierdere ca specialist, dar ramane doar un...mercenar. Amintiti-va ca la OLTCHIM unde avea tot ce isi dorea ?!?! si-a luat banii si a lasat echipa. La CSM Bucuresti a gasit un loc caldut pe bani multi, unde la prima oferta pentru CV a plecat, desi era acontat de FRH. Ramane specialistul mercenar .

secundul
secundul  •  22 Februarie 2015, 17:42
Postat de blue_sky pe 22 Februarie 2015, 12:18

Asa se intampla cand idiotii de la FEH, desi l-au avut atata timp sub nasul lor, nu I-au propus nimic!Bine ca au fost Tadici si Voina ,,mari antrenori'' si n-au facut nimic notabil cu un lot bun!Si in plus il pierde si CSM Bucuresti!Mare pacat, dar asa se intampla cand nu stii sa pretuiesti valorile!Dedu ar trebui sa-si dea demisia !

Nu cred ca statea oricum, nu exista scoala daneza in Romania ca in Germania. Ma refer la scoala copiilor. Nu e capatul lumii, Csm-ul isi permite orice antrenor de clasa. Sper la un Soubak.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează