SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - VARDAR SKOPJE

Federația Europeană de Handbal a desemnat cuplurile de arbitri din Final Four » Două rusoaice la CSM București-Vardar

Articol de - Publicat marti, 25 aprilie 2017 12:11

Federația Europeană de Handbal a anunțat marți cuplurile care vor oficia în primele meciuri din Final Four-ul Ligii Campionilor, de la feminin.

Disputa dintre CSM București și Vardar Skopje va fi condusă de rusoaicele Viktoria Alpaidze și Tatiana Berezkina. Cele două au mai arbitrat CSM București în două rânduri.

De fiecare dată campioana României a câștigat. Sezonul trecut, CSM a trecut de Savehof, la București, 27-22, pentru ca în actualul sezon, în faza grupelor principale, Alpaidze-Berezkina să oficieze la disputa CSM-Krim Ljubljana 28-26, tot la București.

Arbitrele ruse sunt foarte bine cotate, ele nefiind la prima ediție de Final Four la care sunt prezente. Ele au mai fost la ediția 2013/2014, atunci când au arbitrat finala mică dintre Vardar și FC Midtjylland, 34-31. Adversara CSM-ului din semifinale a mai fost arbitrată în două rânduri de rusoaice, și ca și CSM București, nu a pierdut niciodată. A mai fost o victorie la Viena, cu Hypo, 38-25, în ediția 2015-2016, dar și un rezultat de egalitate, 27-27 cu FTC Budapesta, pe teren propriu, în actualul sezon!

Două românce la Gyor- Buducnost
Al doilea meci din Final Four, semifinala dintre Gyor și Buducnost, va fi arbitrat de două românce: Cristina Năstase și Simona Stancu. Cele două debutează astfel la un Final Four, fiind în fața celui mai important meci din carieră! Arbitre EHF din 2011, româncele au debutat în Liga Campionilor în 2013, chiar la un meci al Buducnostului. Echipa Cristinei Neagu a câștigat atunci, 31-19 cu Selgros Lublin.

Dacă va fi finală, vor fi două daneze
EHF a anunțat și cuplurile de arbitri care vor oficia la finale, în Final Four-ul de la Budapesta. Astfel, finala va fi oficiată de danezele Karina Christinasen-Line Hesseldal Hansen, cele care sezonul trecut au arbitrat finala mică. Iar meciul pentru locul 3 va fi condus de două austriece: Ana Vranes și Marlis Wenninger.

Programul FINAL FOUR 2017
6 mai, ora 16:15 Buducnost Podgorica-Gyor Audi ETO
6 mai, ora 18:45 CSM București-Vardar Skopje
7 mai, ora 16:15 Finala mică
7 mai, ora 18:45 Finala

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  25 Aprilie 2017, 14:00
Postat de ray51 pe 25 Aprilie 2017, 13:29

Se aude ca acest club din Gyor a facut cerere de recuzare a arbitrelor din Romania.

Si CSM-ul a facut! Ca de doamne patronul lui Vardar e rus !! :((

ray51
ray51  •  25 Aprilie 2017, 13:29

Se aude ca acest club din Gyor a facut cerere de recuzare a arbitrelor din Romania.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează