SPORTURI  »  HANDBAL  »  COMENTARIU

Femeia păianjen

Articol de - Publicat joi, 04 decembrie 2008 00:00

Cum reuşeşte? Nu înţeleg. E peste tot şi nu e nici o figură de stil. Sus, jos, dreapta, stînga, Luminiţa pare o femeie păianjen, un Huţupan cu opt braţe, care respinge minge după minge, din orice poziţie. Chiar şi în situaţii imposibile. Imposibile pentru noi, nu pentru ea.

Tocmai a blocat un şut, e într-un colţ al porţii, întinsă pe parchet, cînd vine alt tir, şi mai violent, şi mai bine plasat, al lui Gorbicz sau al oricărei unguroaice, iar ea se aruncă în faţa acestei bucăţi de piele ca un kamikaze. Lovită în piept, cade, dar se ridică instantaneu.

Se strîmbă de durere, strînge din dinţi şi iarăşi de la capăt. Nu o interesează decît un lucru. Să nu ia gol! Şi nu ia, chiar dacă asta înseamnă să dărîme bara aproape cu umărul după un plonjon sinucigaş. Cere înlocuire? Nicidecum! E mereu acolo. Huţupan, femeia păianjen.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (64)
 •  12 Decembrie 2008, 10:01

mamaie e pa.....

 •  11 Decembrie 2008, 20:40

trebuie sa castigati si meciul cu norvegia.hai fetelor ca puteti va iubim !!! as vrea sa ajung si eu asa de buna la fel ca voi ... luptati pentru victorie !

 •  11 Decembrie 2008, 20:37

vaiii luminita nici nu stii cat de mult te iubim noi.Apara in continuare esti foarte buna.!!!La fel si toata echipa romaniei care fce totul .Bravo tineti`o tot asa !

Vezi toate comentariile (64)
Comentează