SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - METZ 34-21

Fetele de la CSM exultă: "Știam că suntem mai bune" » 3 lucruri noi aduse de Per Johanson la formația bucureșteană

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 aprilie 2018 22:00

Iulia Curea a dezvăluit plusurile pe care le-a adus Per Johanson la CSM București pentru meciul câștigat cu Metz, scor 34-21, în prima manșă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

"Mergem acolo, ne dorim în continuare să câștigăm. Suntem mai bune ca ele. A fost un meci de excepție. Handbal jucăm de atâția ani de zile, dar azi a fost energia pozitivă, publicul acesta minunat care a jucat un rol foarte important. Meciurile de dinainte n-au fost cu atâta energie.

Per ne-a dat o energie pozitivă, ne-a explicat despre spiritul de luptă care e foarte important și ne-a motivat foarte bine. Noi suntem mai bune, am fost o echipă extraordinară", a declarat Iulia Curea la TV Telekom Sport.

"Secretul constă în faptul că le-am făcut să joace ca o echipă. Le-am transmis lucruri simple. Le-am făcut să joace acest handbal bun și le-am spus că nu accept să nu jucăm una pentru cealaltă. Am reușit o diferență importantă. Probabil că vor fi leoaice în partida retur și vor încerca să recupereze. Noi trebuie să fim atenți. Capacitatea jucătoarelor de anul acesta e mai mare decât cea de anul trecut. Avem o echipă mai bună" Per Johanson, antrenor CSM București

"Toate am avut foarte mari emoții. Ne-am dorit să câștigăm la o diferență mare. De când a venit Per s-au schimbat foarte multe. Are ideile lui și știe să ne pună în teren. Cred că și viteza jocului e alta, jucăm mai în viteză" Oana Manea

"Mă bucur că acest sfert de finală n-a fost atât de echilibrat precum credeam eu. Atacul CSM-ului a fost perfect. Le-a ieșit tot. Nu știu dacă au fost 6-7 aruncări ratate. Pe faza de apărare un pic mai slab în prima repriză" Cristina Vărzaru

4.500
de suporteri au fost prezenți astăzi la meci în Sala Polivalentă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
ludasmatyi
ludasmatyi  •  07 Aprilie 2018, 11:23

Johannson nu putea sa aduca nimic nou in acest timp scurt...dar este posibil sa aduca pe viitor,daca nu va fi din nou gonit ca anul trecut....noi sintem in stare sa nu respectam omul...Ambros Martin fiind un antrenor mai titrat avand si nationala sub mana,este posibil,ca Per Johansson sa fie din nou umilit,fiind trimis acasa...cu siguranta,nu va mai reveni la CSM nici daca va fi platit ce denari de aur !!!

turcescu
turcescu  •  07 Aprilie 2018, 09:24
Postat de Curilianu Liviu pe 07 Aprilie 2018, 01:18

Bv fetele,conduceri nu e bn ce faceți cu acest antrenor,nu merita schimbat omul când a venit au jucat altceva cu el.

Batalia finala si intre antrenori se da la finala de la Budapesta.

turcescu
turcescu  •  07 Aprilie 2018, 09:20
Postat de Nelu Curteanu pe 07 Aprilie 2018, 08:28

SINCER METZ A PIERDUT RITMUL IN TREIMEA ULTIMA A REPRIZEI INTAI SI CAUZA PRINCIPALA ESTE OBOSEALA AU JUCAT SEMIFINALA DE CUPA FRANTEI CU DOAR TREI ZILE INAINTEA MECIULUI DE LA BUCURESTI APOI AU FOST INTARZIATE LA DRUM DE GREVA DE LA AIR FRANCE...ASA CA DIFERENTA DE SCOR E CAM NEDREAPTA... CSM DUPA PAREREA MEA NU ESTE ASA DE TARE CUM AR ARATA SCORUL MECIULUI DE ASEARA...METZ ARATA BINE CEL PUTIN PANA IN MINUTUL 20 NU AU FOST CU NIMIC MAI SLABE CA CSM SI IN RETUR ISI VOR VINDE SCUMP PIELEA A

Le invingeau oricum pe frantuzoaice la cel putin jumatate din diferenta aia. Ai vazut sau nu cum a jucat CSM-ul? Totusi a fost un joc ofensiv de exceptie, cat despre Metz cred ca o supraevaluezi putin. Eu cand am picat cu ele si nu cu maghiarele de la Ferencvaosi, am salutat.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close