SPORTURI  »  HANDBAL  »  INIȚIATIVĂ

Fetele în ii » Handbalistele de la lotul național au realizat un pictoral inedit

Articol de - Publicat marti, 31 mai 2016 00:00

”Tricolorele” au participat în weekend la un pictorial inedit, în care au renunțat la tricourile de joc și au îmbrăcat iile.

Aflate în cantonament de pregătire pentru jocurile cu Lituania și Belarus, din preliminariile Campionatului European 2016, "tricolorele" au participat duminică la un pictorial foto, în care au îmbrăcat costume naționale românești. "A fost foarte interesant, ceva inedit. Am remarcat că ne stă foarte bine îmbrăcate și în ii", au declarat handbalistele.

Pozele cu "tricolorele" urmează să fie tipărite de Federația Română de Handbal, totul sub logoul, "Handbalul, sport național!". "Am avut bluze la alegere. În funcție de mărimi, fiecare și-a ales motivul și culorile pe care să le îmbrace", au adăugat handbalistele.

În Lituania fără Neagu și Manea

România va decola azi spre Kaunas, acolo unde miercuri, de la ora 19:00, va întâlni Lituania, în al cincelea meci din grupa 1 în preliminariile Euro 2016.

Antrenorii Tomas Ryde și Costică Buceschi au stabilit 17 fete care vor face deplasarea: Ungureanu, Munteanu, Dedu (portari), Elisei, Tănăsie (extreme stânga), Chiper, Udriștoiu (extreme dreapta), Tiron, Perianu, Szucs, Cartaș (interi stânga), Geiger, Vizitiu (inter dreapta), Buceschi, Brădeanu, Zamfirescu (centri), Chintoan (pivot). Cristina Neagu și Oana Manea au fost lăsate acasă, pentru a fi menajate. Sâmbătă, "tricolorele" vor întâlni la Piatra Neamț reprezentativa Belarusului, în ultimul joc al grupei.

Lojă la Final 4!

Tomas Ryde, antrenorul naționalei României, cel care a dus "naționala" pe locul 3 în lume anul trecut, dar a calificat-o și la Jocurile Olimpice, a fost prezent sâmbătă și duminică la Koln, la Final Four-ul Ligii Campionilor la masculin.

Suedezul a plătit cîteva mii de euro pentru a închiria o lojă în Lexus Arena, prin firma sa de consultanță financiară, Serica Consulting.

Alături de oameni de afaceri și prieteni din țara sa, selecționerul i-a invitat la Koln și pe unul din maseorii echipei naționale feminine, Claudiu Mărășteanu, dar și pe directorul de marketing al FRH, Levente Balint.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
suporter_valcean
suporter_valcean  •  31 Mai 2016, 13:09

Si la Olimpiada tot in ie. Toata delegatia. Barbatii in camasa populara. De ce nu?!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează