SPORTURI  »  HANDBAL  »  KRISTIANSAND - SCM CRAIOVA 26-22

FINALA EHF // Antrenorul lui SCM Craiova, acuze DURE după eșecul cu Kristiansand: "Fetele au cedat psihic când au văzut atâtea nedreptăți"

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 mai 2018 19:46

 Bogdan Burcea, antrenorul celor de la SCM Craiova, acuză dur arbitrajul din manșa tur a finalei Cupei EHF, pierdută 22-26 în fața lui Kristiansand.

Oficialii ucraineni care au condus partida, Taras Kouz și Viktor Zhoba, au fost criticați de antrenorul oltencelor.

"Ne-am ridicat la nivelul unei finale. Singurul lucru pe care l-am vrut a fost să fim judecați corect pe teren. Când au văzut atâtea nedreptăți pe teren, un joc atât de lipsit de fair-play al norvegiencelor, fetele au cedat psihic. Nu am avut suficientă experiență.

Mai avem o manșă. Dacă eram judecați corect, plecam victorioși chiar și astăzi. Trebuie să marcăm mai mult de 26 de goluri, după care trebuie să fim extrem de exacți", a declarat Bogdan Burcea la TV Digi Sport.

"Nu asta este diferența între noi. Am avut foarte multe greșeli în faza de atac. Nu trebuie să predăm armele. Vrem ca acasă să recuperăm aceste 4 goluri. În handbal o astfel de diferență nu contează"Cristina Zamfir-Florianu, căpitan SCM Craiova, marcatoare a 9 goluri astăzi

 Citește și: Se decide în Bănie: SCM Craiova a pierdut manșa tur a finalei Cupei EHF contra lui Kristiansand, dar păstrează șanse la trofeu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
maxp
maxp  •  06 Mai 2018, 17:21

Bai, voi sunteti nebuni?! Craiova a primit cateva aruncari de la 7 metri la faulturi incepute undeva la vreo 8 de poarta, fara depasiri. Arbitrajul daca a dezavantajat pe cineva, a dezavantajat-o pe Kristianstad. In rest eu nu stiu cum poti sa fii multumit dupa un astfel de joc, diferenta dintre cele 2 echipe este clara. Craiova a ajuns pana aici prin ambitie si cateva jucatoare individuale, ca relatii de joc, tranzitie, pozitional, e un joc invechit, cu cam putine idei si foarte lent. Eu zic ca SCM a scapat ieftin in Norvegia, nu le dau prea mari sanse sa intoarca rezultatul.

100002473541087
Danut Ognean  •  05 Mai 2018, 23:49

fortza craiova!rusine arbitrilor

749913671784643
Razvan Marcel  •  05 Mai 2018, 23:17

Oare arbitri o sa fie împotriva Craiova și retur?Cred ca asa va fii.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează