SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Florentin Pera a rămas cu un gust amar după „dubla” cu CSM: „Meritam calificarea” » Ce jucătoare a lăudat: „S-a simțit foarte mult”

Florentin Pera, antrenor SCM Rm. Vâlcea +12   FOTO
Florentin Pera, antrenor SCM Rm. Vâlcea

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 martie 2021 18:59 / Actualizat sambata, 13 martie 2021 19:06

Florentin Pera (41 de ani), antrenorul lui SCM Rm. Vâlcea, a comentat victoria echipei sale cu CSM București, scor 27-21.

  • Deși a câștigat la 6 goluri, SCM este eliminată din competiție, după 24-33 în tur.
  • CSM București va juca împotriva handbalistelor de la ȚSKA Moscova în sferturile de finală. Turul va avea loc pe teren propriu, returul la Moscova. Rusoaicele au trecut de Krim, 25-20 tur, 27-21 retur.

Florentin Pera spune că echipa sa merita să se califice în faza sferturilor de finală și a enumerat motivele pentru care victoria nu a fost chiar mai clară: numeroasele ratări și presupuse greșeli de arbitraj. 

Florentin Pera, după meciul cu CSM București: „Îmi felicit echipa pentru dăruire”

„Cred că diferența reală în acel joc (n.r. - meciul tur) era de 3-4 goluri, iar astăzi după cum ați văzut, cred că am fost echipa care merita să se califice. Am ratat 10 situații de 1 la 1 și am câștigat la 6 goluri. Mai mult de atât, am ratat 4 aruncări de la 7 metri. Puneți 50% din aceste aruncări și vedeți care ar fi fost scorul final. Astăzi noi am fi meritat să ne calificăm, dar asta este situația, asta este viața, nu mai vreau să discut de alte faze care au fost discutabile. 

La Marta Lopez e un cartonaș roșu cât se poate de clar, e descalificare, nu mai vorbesc de faultul în atac la Cvijic în moment decisiv. În sfârșit, a trecut, noi trebuie să fim supărați pe noi, nu trebuia să cedăm pe final de joc în meciul tur, probabil dacă ar fi fost o diferență mai acceptabilă, mai mică, am fi putut astăzi să întoarcem. 

Îmi felicit echipa pentru dăruire, determinare și tot ceea ce au făcut astăzi. Am arătat că meciul tur a fost un accident, că nu întâmplător am luat 4 trofee în ultimii 2 ani și jumătate și sper să continuăm tot așa. Dacă Daciana Hosu va continua așa cum a făcut-o astăzi, sunt convins că vom avea rezultate mult peste ultimele rezultate cu CSM. Astăzi am avut poartă, acest lucru s-a simțit foarte mult”, a spus Pera la LookSport. 

FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu
+8 FOTO

Citește mai multe știri din handbal:

Adi Vasile, după victoria cu emoții în fața lui SCM: „Este important că am avut maturitate”

Scandal uriaș în jurul partidei Dortmund - Metz din Liga Campionilor » Au ascuns francezii un caz pozitiv de COVID-19?

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ceaiuri
ceaiuri  •  14 Martie 2021, 15:43

aveau sanse dar cu alt..antrenor

131668434566273
Razvan Mihailescu  •  14 Martie 2021, 10:22

Nu aveai șanse cu rusoaicele dacă mergea i mai departe, în grupe v au făcut praf, nici pe CSM n o vad bine, rusoaicele se bat la titlu anu asta

861553623922104
Gigel Borcanel  •  13 Martie 2021, 20:18

Două calamități: și Pera, și Vasile. Păcat de banii investiți de cele 2 cluburi.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează