SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Florentin Pera a ajuns la Moscova: „E o mare oportunitate să lucrez la un club precum ȚSKA!”

Pera pe aeroportul din Moscova cu reprezentanta ȚSKA FOTO ȚSKA
Pera pe aeroportul din Moscova cu reprezentanta ȚSKA FOTO ȚSKA

Articol de - Publicat vineri, 02 iulie 2021 14:36 / Actualizat vineri, 02 iulie 2021 15:00

Tehnicianul român și-a început aventura la Moscova. Va pleca cu echipa în cantonament, la Soci, fără cele 8 handbaliste care vor merge cu Rusia la Jocurile Olimpice.

Florentin Pera a semnat cu ȚSKA Moscova un contract pentru două sezoane, fiind tehnicianul român care antrenează, în momentul de față, la cel mai înalt nivel. Pera a preluat campioana Rusiei, ȚSKA Moscova, echipă care a ocupat locul 4 în Final Four-ul Ligii Campionilor de la Budapesta. Fostul antrenor al SCM Rm. Vâlcea a ajuns joi seara la Moscova, după un drum Belgrad-Moscova, plecând în Rusia cu familia.

A fost așteptat pe aeroport de reprezentanții clubului moscovit. „Sunt fericit că am oportunitatea de a antrena unul dintre primele patru cluburi din Europa. Este o mare onoare, dar și o mare responsabilitate. Sunt conștient de acest lucru, însă mie îmi plac provocările, sunt gata să mă lupt pentru toate obiectivele propuse la ȚSKA Moscova”, a declarat Florentin Pera.

Florentin Pera. „Cu un ochi am plâns, cu celălalt am râs!”

Nu i-a fost ușor să se despartă de Vâlcea și de clubul în care a petrecut trei ani foarte frumoși. „Am avut o relație specială cu fanii, m-am simțit cel mai bine la Vâlcea, echipa a fost susținută mai ales în momentele grele, și pe această cale vreau să le mulțumesc. Oricând voi reveni cu mare drag, voi susține Vâlcea în continuare, este ca a doua casă, și îmi doresc să aibă succes în continuare”, a spus Florentin Pera.

„Când am plecat de la Vâlcea pot spune că am plâns cu un ochi și cu altul am râs. Pentru mine Vâlcea a reprezentat ceva special. Dar s-a ivit oportunitatea de a mă lupta pentru trofeul Ligii Campionilor”, a subliniat Pera. El va avea obiectiv la ȚSKA Moscova să câștige Liga Campionilor în două sezoane. La Rm. Vâlcea a câștigat patru trofee în doi ani: un titlu de campion, o Cupă a României și două Supercupe.

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DIN HANDBAL: 

Dinamo București a nimerit într-o grupă infernală. PSG, Barcelona, Flensburg, Veszprem vin la București

CSM București, grupă favorabilă în Liga Campionilor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează