SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR / HCM CONSTANȚA-MONTPELLIER 37-33

Florin Nicolae: "După ce am învins Montpellier, toată lumea se va aştepta să învingem pe oricine acasă"

HCM Constanta
HCM Constanta

Articol de GSP - Publicat joi, 08 octombrie 2009 00:00

Florin Nicolae, jucătorul lui HCM Constanţa, crede că suporterii se vor aştepta ca echipa lor să învingă toate echipele acasă în Liga Campionilor după succesul în faţa lui Montpellier.

"Dacă nu credeam, nu am fi obţinut această victorie. După meciul cu Barcelona de acum cinci ani am greşit foarte mult. Acum sper să nu mai facem aceleaşi greşeli. Dacă am învins Montpellier acasă, toată lumea se va aştepta ca noi să cîştigăm tot acasă.

Mai sînt foarte multe meciuri şi trebuie să rămînem cu picioarele pe pămînt. Barcelona a însemnat o euforie, dar acum e altceva. Nu mă mai pot bucura la fel. Mai avem foarte mult pînă la o calificare", a spus Florin Nicolae la sportro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
 •  16 Octombrie 2009, 12:46

a fost un meci magnific,cu un rezultat remarcabil,cu o incarcatura emotionala de mare risc.am beneficiat de ajutorul lui dumnezeu ca altfel ne bateau la 20 diferenta.portarii au avut marele merit al revenirii in meci si apoi jucatorii de camp care au inscris cum au vrut!meciul cu pick szeged este mult mai greu deoarece jucatorii vor aborda meciul relaxati,crezand ca victoria vine de la sine.mult succes la meciul cu bozgorii!!

 •  08 Octombrie 2009, 22:28

ma bucur ca au ramas cu picioarele pe pamant

doru5
doru5  •  08 Octombrie 2009, 22:10
Postat de gicakontra pe 08 Octombrie 2009, 21:43

Extraordinar meci, acum trebuie sa fie la fel de seriosi si in restul meciuri! AFARA CU CIOBANUL DIN GHENCEA!

ca bine spui ....intra si pe yoyutube ..pe cele mai vizionate si da-i si acolo...becali pleaca din Ghencea!!!!!becali pleaca din Ghencea!!!!!becali pleaca din Ghencea!!!!!becali pleaca din Ghencea!!!!!becali pleaca din Ghencea!!!!!becali pleaca din Ghencea!!!!!becali pleaca din Ghencea!!!!!becali pleaca din Ghencea!!!!!becali pleaca din Ghencea!!!!!becali pleaca din Ghencea!!!!!becali pleaca din Ghencea!!!!!becali pleaca din Ghencea!!!!!becali pleaca din Ghencea!!!!!becali pleaca din Ghencea!!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează