SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM-GYÖR 35-31 (13-17), RETUR 7 APRILIE, ORA 17:00, LIVETEXT PE GSP.RO

Fostul preşedinte al Oltchimului acuză: "Arbitrii au făcut totul ca scorul să nu capete proporţii!"

Ioan Gavrilescu a fost foarte fericit pentru victoria Oltchimului.
Ioan Gavrilescu a fost foarte fericit pentru victoria Oltchimului.

Articol de - Publicat luni, 02 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 01 aprilie 2012 22:51

Fostul preşedinte al Oltchimului e de părere că oamenii cu fluierul au fost de partea unguroaicelor.

Ioan Gavrilescu era foarte fericit la finalul partidei de aseară. "Mă bucur enorm pentru fetele astea. Le-au tras o păcăleală de 1 aprilie unguroaicelor... Vă spun eu, ele au crezut că gata, au cîştigat după ce aveau patru goluri la pauză. A fost cea mai mare păcăleală! Unguroaicele nu vor uita repriza asta de la Vîlcea toată viaţa lor", a spus Gavrilescu.

Cel care a condus Oltchimul mai bine de 30 de ani pînă în vară a spus că nu a văzut niciodată la Vîlcea o asemenea răsturnare de scor. "A fost una dintre cele mai frumoase reprize pe care le-am văzut în viaţa mea. Jucătoarele cu experienţă, Huţupan, Brădeanu, Özel, au dat tonul revenirii".

Gavrilescu are un singur regret. "Din minutul 45-46, arbitrii au făcut totul ca să limiteze proporţiile scorului. Dacă nu ar fi dat cîteva decizii inverse, Oltchim ar fi cîştigat la şapte-opt goluri diferenţă şi calificarea era jucată. Aşa, mai avem emoţii", a încheiat el.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (4)
ceaiuri
ceaiuri  •  02 Aprilie 2012, 17:27

si totusi arbitrajul a fost ok(lasa jocul mai barbatesc si unguroaicele pot reclama cateva faza dar pe total au arbitrat bine)a fost al doile joc(viborg-krim egal)al lor si cred ca se descurca

adyy30y
adyy30y  •  02 Aprilie 2012, 16:26
Postat de fibra pe 02 Aprilie 2012, 09:51

Pentru valoarea actuala a lotului,victoria este importanta.Dupa parerea mea sansele de calificare sunt cam de 20%,de care daca reusim sa ne agatam ar fi o surpriza imensa.Succes!

Esty penal,cred ca esty ungur

killerforever
killerforever  •  02 Aprilie 2012, 14:44
Postat de fibra pe 02 Aprilie 2012, 09:51

Pentru valoarea actuala a lotului,victoria este importanta.Dupa parerea mea sansele de calificare sunt cam de 20%,de care daca reusim sa ne agatam ar fi o surpriza imensa.Succes!

Tare pesimist mai esti. Eu sunt convins ca vor invinge si la Gyor acasa si se vor califica en fanfare. Mai mult sunt convins ca vor castiga Liga Campionilor anul acesta. Multi asa zis suporteri ai fetelor noastre le blamau chiar inainte de a incepe meciul si pe parcursul primei reprize ca nu-s bune de nimic, ca Voinea e varza, etc etc dar iata ca acestea le-au dat peste nas si le vor mai da o data si la Gyor acasa castigand si acolo. Felicitari fetelor ne mandrim cu voi! La bine si, mai ales, la rau suporterii adevarati ai vostri vor fi tot cu voi! Dar rau nu va mai fi pentru voi anul acesta caci veti aduce cupa in Romania.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează