SPORTURI  »  HANDBAL  »  STEAUA - POTAISSA TURDA 29-31

FOTO Așa se celebrează o victorie cu Steaua? Țigări în cerc și shaorma pe ascuns în parcare

FOTO: GSP.ro +3   FOTO
FOTO: GSP.ro

Articol de - Publicat sambata, 03 noiembrie 2018 14:11

Potaissa Turda a învins azi pe terenul Stelei, 31-29, într-un meci din etapa a 8-a a Ligii Naționale de handbal. Turdenii au egalat-o astfel pe Dinamo și au urcat pe locul 2.

La aproximativ 3 ore după meci, handbaliștii Potaissei au oprit într-un centru comercial de la ieșirea din București. Un reporter GSP.ro aflat în acea zonă a surprins însă mai multe imagini care nu rezonează cu conduita sănătoasă pe care trebuie să o impună un sportiv de performanță.

Câțiva handbaliști, alături de oameni din staff, au fost văzuți pentru prima oară într-un spațiu rezervat fumătorilor. Ulterior, doi dintre aceștia au intrat în incinta complexului pentru a-și cumpăra câteva pachete de țigări.

Totul nu s-a terminat însă aici. Unul dintre handbaliști, același care aștepta la coadă la țigări, și-a cumpărat o shaorma, pe care a ales să o mănânce solitar, în parcare, în drumul spre autocarul Potaissei care îi aștepta pe jucători la aproximativ 200 de metri distanță.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
ray51
ray51  •  04 Noiembrie 2018, 09:06

"Si daca ramuri bat in geam..." - vrei sa taiem copacul???

redshow
redshow  •  04 Noiembrie 2018, 00:19

Destul de grav :((( Daca *** ca se va *** de vreo ***>>>>

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

poli_4_ever
poli_4_ever  •  03 Noiembrie 2018, 19:11

„Totul nu s-a terminat însă aici. Unul dintre handbaliști, același care aștepta la coadă la țigări, și-a cumpărat o shaorma, pe care a ales să o mănânce solitar, în parcare, în drumul spre autocarul Potaissei care îi aștepta pe jucători la aproximativ 200 de metri distanță.” - Individul care a scris asta nu stie ca mai bine de jumatate dintre sportivii romani fumeaza. Plus, omul si-a luat probabil o saorma fiindca il astepta un drum greu cu autocarul de vreo 8 ore (Bucuresti - Turda) si cu siguranta nu le arde sportivilor sa coboare pe undeva sa mai manance si sa mai piarda alt timp sambata seara. Se pare ca autorul articolului, inspirat de anchetele „maestrului” Tolo a vrut sa e arate ce lucruri „cumplite” fac sportivii, dar a iesit un fas. Nu degeaba gsp e cunoscuta ca fituica numai buna de impachetat peste.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează