SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

FOTO Campioanele eleganței » Handbalistele de la CSM București arată bine și pe teren, dar și în rochiile de seară

Campioanele la țol festiv +9   FOTO
Campioanele la țol festiv

Articol de , - Publicat joi, 13 august 2015 00:00

CSM București și-a prezentat marți echipele de handbal. Fetele au fost cele care au atras toate privirile, prezența campioanelor în rochii de seară lăsînd asistența în admirație.

Coborînd din limuzine, întîmpinate cu șampanie, campioanele de la CSM București au atras toate privirile la prezentarea de marți seara, de la Clubul Diplomatic din Capitală.

Cristina Vărzaru, Aurelia Brădeanu, Oana Manea, Iulia Curea, Mayssa Pessoa, Isabelle Gullden, Ekaterina Vetkova, Ana Paula Rodrigues și celelalte vedete ale echipei campioane au fost total altfel în rochiile de diferite culori, în comparație cu prezența lor în echipamentul de joc. "Sîntem femei și e normal că ne place să mergem și pe tocuri. Și în rochii ne simțim în largul nostru", a spus căpitanul CSM-ului, Cristina Vărzaru.

Fetele au petrecut multe ore în fața oglinzii, pentru a se aranja, înainte de eveniment. Au recunoscut-o chiar ele. "Toată ziua ne-am gîndit cum o să arătăm. Am trecut pe la coafor, pe la machiaj. Știam că pentru cîteva ore o să fim în centrul atenției și că o să fim tratate ca niște adevărate prințese", a spus campioana mondială, brazilianca Mayssa Pessoa.

Handbalul a trecut pentru o seară în planul doi, dar discuțiile s-au creionat tot în jurul semicercului. "Așteptările în noul sezon sînt foarte mari. Sigur că ne dorim să ne îndeplinim obiectivele, să fim iar campioane, să ne calificăm în Final Four-ul Ligii Campionilor. Avem o echipă frumoasă, valoroasă, dar asta nu e de ajuns pentru a avea și rezultate. Trebuie să muncim mult", a spus Oana Manea.

Covorul roșu e pregătit pentru campioane, totul depinde numai de ele.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
catalynn
catalynn  •  13 August 2015, 11:26

De abia aștept sa înceapă grupele CL. Bafta fetelor si aduceți cupa la București!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează