HANDBAL  ·  CSM BUCUREȘTI

FOTO Cristina Neagu a fost operată » Cum a decurs intervenția și mesajul transmis de handbalistă

FOTO: Instagram
FOTO: Instagram

Miercuri, 09 Ianuarie 2019, 18:13

Cristina Neagu (30 de ani) a fost astăzi operată la clinica profesorului Marc Martens, în Belgia. Românca a postat o imagine de pe patul de spital.

Neagu e optimistă după intervenție și speră să se refacă mai repede decât au estimat doctorii inițial, și anume 6 luni. Interul stânga de la CSM București a încărcat o fotografie imediat după operație, având alăturat mesajul: "M-am trezit cu zâmbetul pe buze! Totul a decurs bine și de acum înainte cu toată forța spre revenire! Vă mulțumesc pentru mesaje și sprijin!".

Accidentată în cel mai prost moment

Cristina Neagu şi-a rupt ligamentul încrucişat anterior, de această dată la genunchiul drept, în timpul meciului cu Ungaria de la Euro 2018. Era minutul 52 al partidei când Neagu a suferit ruptura şi a ţipat de durere în terenul advers.

A fost scoasă imediat cu targa de pe teren, iar în urma examinărilor medicale efectuate la Nancy, s-a ajuns la concluzia că are ligamentul rupt. "Am simţit imediat că lucrurile nu stau bine. Deşi toată lumea mă încuraja, că poate e doar o întindere şi nu e nimic grav, eu am ştiut de atunci că nu mai e nimic de făcut. Aveam experienţa primei accidentări la celălalt genunchi", a povestit în timpul Euro 2018, Cristina.

Vezi și: 

Surpriza începutului de an în handbal! O superjucătoare trecută pe la CSM a făcut anunțul aziUn bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat

Libertatea

Comentarii (7)

Marius Neamt  •  09 Ianuarie 2019, 23:01

Multa sanatate Cristina! NU te grabi si asculta medicii in toate.

popsicles  •  09 Ianuarie 2019, 22:49

Astfel de operaţii se pot face ori la maximum 24 de ore de la accidentare (genunchiul se umflă după 24 de ore), ori după un interval mai lung de timp.

Gogu Ioan  •  09 Ianuarie 2019, 21:10

Forta Cristina, sa te refaci cat mai repede!

Vezi toate comentariile (7 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga Top Gol

Digi 3
Program TV complet

Liga 1