SPORTURI  »  HANDBAL  »  CRISTINA NEAGU

FOTO // Cristina Neagu, profesor de sport pentru o zi! I-a pus la treabă pe copiii prezenți pe plajă

FOTO: Instagram Cristina Neagu +2   FOTO
FOTO: Instagram Cristina Neagu

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 iulie 2019 21:24

Cristina Neagu (30 de ani) le-a făcut o surpriză turiștilor aflați în concediu pe litoralul românesc.

Handbalista de la CSM București i-a îndemnat pe copiii prezenți pe plaja din Constanța să facă sport alături de ea, în cadrul unei campanii destinate să promoveze mișcarea în rândul celor mici.

Sponsorul al cărei imagine este cea mai bună handbalistă a lumii a oferit tuturor copiilor prezenți pe plajă șepci, pentru a se proteja de soarele arzător.

„Am început ziua în forță cu o mulțime de copii energici! Ne-am distrat pe plajă și am făcut puțină mișcare!”, a scris Cristina Neagu pe Instagram după runda de mișcare de dimineață, iar după amiaza a mai susținut o oră de sport și a completat: „Zi plină de mișcare! Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi”.

Cristina Neagu nu a fost prezentă la reunirea echipei CSM București ce a avut loc marți, din cauza unei inflamații la genunchiul operat. Sportiva mai are nevoie de 4-6 săptămâni de recuperare.

 
 
 
View this post on Instagram

Zi plină de mișcare alături de @tediromania! Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi! #startlamiscarecuTedi

A post shared by Cristina Neagu (@cristinaneaguofficial) on

VEZI ȘI:

Ovidiu Mihăilă va antrena în premieră o echipă de fete » A semnat cu Gloria Buzău

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează