SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - BELARUS, JOI, 19:00, TVR2

FOTO Inițiativă inedită a FRH înainte de meciul decisiv pentru calificare al naționalei » Portarul României vs goalkeeper-ul lui CS U

Calancea, în dreapta, alături de Popescu, în stânga // FOTO: FRH +2   FOTO
Calancea, în dreapta, alături de Popescu, în stânga // FOTO: FRH

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 iunie 2017 14:07

Joi, de la ora 19:00, în direct la TVR 2, naționala de handbal masculin a României va juca la Craiova un meci cu Belarus, pentultimul din grupa pentru calificarea la Campionatul European din 2018, după 22 de ani. 

Înainte de meci, Federația Română de Handbal a avut o inițiativă specială, iar portarul și căpitanul naționalei de handbal, Mihai Popescu, a făcut schimb de experiență în sală cu portarul celor de la CSU Craiova, Nicolai Calancea.

"Este o diferență foarte mare între cele două posturi. La fotbal, intervențiile necesită deplasare laterală și sărituri. La handbal, ne deplasăm doar pe 3 metri și facem multe fandări", a declarat handbalistul.

"Pentru mine a fost ceva ciudat. Nu am mai jucat handbal vreodată și sper că m-am descurcat binișor. Sper ca handbalul masculin să renască la Craiova. Le urez baftă baieților și îi chem pe fani să îi susțină la partida cu Belarus, pentru că e un moment important pentru naționala de handbal", a declarat Nicolai Calancea.

 FRH a anunțat că de azi, până joi la ora meciului, fanii pot cumpăra bilete de la Sala Polivalentă din Craiova. Casele sunt deschise azi până la ora 20.00.

"Avem nevoie de sprijinul iubitorilor de sport din Oltenia la partida cu Belarus pentru că va fi un adevărat război pe teren. Sper ca fanii să fie joi al optulea jucător pentru noi" Mihai Popescu

CLASAMENT GRUPA 2

1. Serbia 3 meciuri 6p
2. Belarus 4 meciuri 5p
3. România 4 meciuri 4p
4. Polonia 4 meciuri 1p
* primele două clasate se califică la Europene
Mai sunt de jucat: Serbia-Polonia, România-Belarus, Polonia-România, Belarus-Serbia

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
yoomanga
yoomanga  •  14 Iunie 2017, 16:23

:))) sunteti de coma - cenzurati 'cancanisti' si 'mancatori de cheese' :)))

yoomanga
yoomanga  •  14 Iunie 2017, 15:51

Mai 'jurnalistule' fara nume de unde are Polonia 4 puncte? Le-ai dat tu din tastatura? De unde va angajeaza astia asa prosti? E greu sa va informati? Sa va fie rusine ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează