SPORTURI  »  HANDBAL  »  EVENIMENT

FOTO Oana Manea a spus DA! „Mica” Brădeanu i-a fost nașă

Articol de - Publicat marti, 04 iunie 2019 15:54

Oana Manea (34 de ani), fostul căpitan al CSM București, a spus ieri DA în fața ofițerului de stare civilă.

Fostul pivot al naționalei de handbal feminin s-a căsătorit cu Marius Lefter. Alături de handbalistă la ceremonie au fost prezente și fostele ei colege Iulia Curea, Bianca Bazaliu, Aneta Udriștoiu și Iuliana Abbara. Nașă i-a fost o altă coechipieră, Aurelia „Mica” Brădeanu (40 de ani).

Oana Manea și-a anunțat retragerea din handbal în această vară. Ea a declarat că vrea să își întemezeie o familie și să devină mămică.

Oana Manea are în palmares o medalie de argint la Europeanul din 2003, un bronz la cel din 2010 și un bronz la Campionatul Mondial din 2015. Oana a câștigat Liga Campionilor cu CSM București în 2016.

Vezi și: 

TROFEUL CARPAȚI // România termină la egalitate cu Angola și pierde Trofeul Carpați

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează