SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

FOTO Oltchim a învins la Zalău, 24-22. Tadici a luat roşu în minutul 41!

Foto: Lorand Vakarcs +3   FOTO
Foto: Lorand Vakarcs

Articol de - Publicat joi, 19 aprilie 2012 00:00 / Actualizat joi, 19 aprilie 2012 21:00

La mai puţin de 24 de ore de la înfrîngerea suferită la Cluj cu Jolidon, 27-29, Oltchim Rm. Vîlcea a jucat joi la Zalău cu echipa lui Gheorghe Tadici.

Măcinată de accidentări, campioana s-a chinuit crunt pentru obţinerea victoriei, conturată abia în ultimele cinci minute! Talida Tolnai, portarul Oltchimului, a fost de departe cea mai bună jucătoare de pe teren, portarul naţionalei României avînd nu mai puţin de 20 de intervenţii salutare!

Oltchim a condus în start, a avut 5-2 (minutul 10), 8-5 (minutul 18), dar Zalăul a revenit de fiecare dată. Apărările au dus greul meciului, ambele echipe chinuindu-se efectiv să înscrie. A fost 13-11 la pauză pentru Oltchim, dar gazdele nu au cedat nici un moment. Au egalat repede la 14, iar din minutul 43 au preluat conducerea, 17-16!

Nici una dintre echipe nu a reuşit însă să se desprindă, HC Zalău conducînd ultima dată cu 21-20 în minutul 53. Din acest moment vîlcencele au preluat iniţiativa, au marcat de patru ori consecutiv, iar golul lui Czeczi, din ultimele secunde, nu a mai contat decît pentru impresia artistică.

S-a terminat 24-22, un meci în care Tadici a reclamat arbitrajul cuplului Stoia-Florescu, cel care va arbitra şi la Jocurile Olimpice de la Londra. Oltchim e pe primul loc în clasament, cu 38 de puncte, iar Zalăul e pe locul 4 la 10 puncte distanţă.

Tadici, roşu în minutul 41

Gheorghe Tadici a fost de nestăpînit pe marginea terenului şi la meciul de ieri cu Oltchim. În minutul 8 fostul selecţioner a intrat pur şi simplu pe teren, supărat că echipa sa nu a primit o aruncare de la 7 metri. A văzut imediat cartonaşul galben. În ultimele secunde ale primei reprize, tehnicianul a protestat iar vehement, iar observatorul meciului, Walter Dăncescu le-a chemat pe cele două arbitre şi le-a transmis să-l elimine pe tehnician. Tot Dăncescu a intervenit ăi în repriza a doua, iar Tadici a văzut de această dată cartonaşul roşu. Cu greu a fost calmat antrenorul Zalăului, care a văzut restul meciului de pe partea opusă băncii de rezerve a echipei sale.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
fast
fast  •  20 Aprilie 2012, 12:21
Postat de flafy pe 20 Aprilie 2012, 12:14

pacat ca nu a pierdut Oltchimul dar asta este...nu cred ca va mai avea un adversar de care sa se impiedice pana la final...in ceea ce-l priveste pe Tadici este un antrenor bun,a facut din HC Zalau o echipa de Europa...insa ar trebuii sa-si tempereze iesirile

Asta e mai greu, ca vine din educatie si de-asta nu prea se gaseste la Tadici...

flafy
flafy  •  20 Aprilie 2012, 12:14

pacat ca nu a pierdut Oltchimul dar asta este...nu cred ca va mai avea un adversar de care sa se impiedice pana la final...in ceea ce-l priveste pe Tadici este un antrenor bun,a facut din HC Zalau o echipa de Europa...insa ar trebuii sa-si tempereze iesirile

fast
fast  •  19 Aprilie 2012, 23:18

Pai de marele antrenor, Radu Voina, nu zice nimeni nimic ? Adica beneficiaza de un lot de exceptie, cu care ar trebui efectiv sa se plimbe prin campionat si el pierde sau castiga chinuit, ca astazi ? Nu vedeti ca omul spune exact aceleasi lucruri dupa fiecare esec? Ca "am jucat si cu bune, si cu rele", ca "fetele au facut ce au putut" si alte gogosi dinastea. La Nationala , la fel ! Chiar nu se gandeste nimeni ca daca ai fost mare jucator e foarte posibil sa nu te pricepi sa indrumi o echipa ? Bineinteles ca ar putea sa se gandeasca la asta chiar Voina, dar e clar ca nu poate ajunge la performanta asta si atunci poate ii atrage cineva atentia ca ar putea exista antrenori

Vezi toate comentariile (10)
Comentează