SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

FOTO Reunire fără Neagu » CSM București a început pregătirea pentru noul sezon

Nora Mork, Andrea Lekici și Jelena Grubisici la încălzire +9   FOTO
Nora Mork, Andrea Lekici și Jelena Grubisici la încălzire

Articol de , - Publicat marti, 16 iulie 2019 16:51

CSM București a avut ieri prima întâlnire după vacanță în Sala Polivalentă din București. De la antrenament a lipsit căpitanul echipei, care din cauza unei inflamații va mai absenta 4-6 săptămâni. 

Vicecampioana României a început pregătirea pentru noul sezon cu multe noutăți în lot, dar și cu două absențe. Nici Cristina Neagu și nici Dragana Cvijici nu au fost prezente. Românca a suferit o inflamație la genunchiul inflamat și mai are nevoie de 4-6 săptămâni de recuperare, iar sârboaica va putea reveni abia la toamnă. Cu toate acestea, noul antrenor Tomas Ryde e optimist.

„Săptămâna asta vom lucra la cultura şi valorile echipei. Nu vom vorbi mult de obiective, vrem să câştigăm, să le atingem, dar nu există garanţii că poţi câştiga mereu. E o echipă nouă şi avem multe jucătoare noi, puternice, cu multă experienţă”, a spus suedezul, citat de Agerpres. El va pregăti în paralel și naționala României. 

„Final Four-ul este posibil”

La reunire a fost prezentă și Nora Mork, campioană olimpică, mondială și europeană cu naționala Norvegiei. „Am venit la Bucureşti pentru că am simţit nevoia unei schimbări în cariera mea. Cred că aici este un loc fantastic, mi-a plăcut când am jucat aici ca adversară şi mi-am spus «De ce nu?»”, a spus Mork.

Ea este singura norvegiancă din lotul CSM-ului. „Cred că Final Four-ul este posibil şi dacă vom ajunge în formă, vom fi foarte bune. Sunt încântată că voi juca alături de Cristina Neagu, cea mai bună jucătoare din lume, aşa că va fi interesant, cred că ne vom înţelege bine”, a adăugat ea. 
Anul trecut, CSM București a avut unul dintre cele mai proaste sezoane, după ce a cucerit doar Cupa României, ratând titlul de campioană și prezența în Final 4. 

„Am ajuns de câteva zile aici, ne simţim bine împreună. Deja am început să comunicăm, să vorbim. Suntem acum mai multe jucătoare din România şi ne bucurăm pentru lucrul ăsta. Nu vreau să vorbesc despre sezonul trecut şi mai ales acum, la început. Abia facem primul antrenament, nu putem vorbi de calificări în Final Four”
Crina Pintea, pivot

„E grozav că m-am întors înapoi aici. Nu au mai rămas aşa de multe fete de când eram eu aici. Dar e bine să văd atâtea fete care au crescut mult valoarea echipei CSM Bucureşti. Obiectivele noastre sunt să cucerim totul, avem echipă pentru asta, trebuie doar să muncim foarte bine şi intens pentru a avea şanse să câştigăm totul”
Carmen Martin, extrema dreapta

Lotul CSM Bucureşti pentru noul sezon:

Jelena Grubisici, Denisa Dedu, Mădălina Ion, Iulia Curea, Itana Grbic, Bianca Marin, Cristina Neagu, Gabriela Perianu, Linnea Torstensson, Claudia Constantinescu, Andrea Lekic, Elizabeth Omoregie, Nora Mork, Andrea Klikovac, Carmen Martin, Laura Moisa (Chiper), Dragana Cvijici, Crina Pintea, Ştefania Jipa.

Citește și:

CSM București și SCM Râmnicu Vâlcea și-au aflat adversarele! Oltencele, grupă infernală + cu cine joacă Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
razvyyc
razvyyc  •  16 Iulie 2019, 20:34

Cica Neagu a suferit o inflamatie la genunchiul inflamat :))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează