SPORTURI  »  HANDBAL  »  EURO 2016

FOTO » România a debutat cu stângul la Campionatul European de handbal feminin » "Tricolorele" au fost învinse de campioanele europene și mondiale

Foto: Marius Ionescu +15   FOTO
Foto: Marius Ionescu

Articol de GSP - Publicat luni, 05 decembrie 2016 19:15

Naționala feminină de handbal a României a debutat cu stângul la EURO 2016. Fetele noastre au fost învinse de Norvegia, scor 21-23.

Campioanele europene și mondiale au condus meciul, iar la pauză au intrat cu un avantaj de două goluri, 13-11. După revenirea de la cabine norvegiencele și-au continuat recitalul și au păstrat avantajul de două goluri.

Palmaresul României în fața nordicelor este unul dezamăgitor. Din ultimele șase meciuri jucate cu ele, "tricolorele" s-au impus doar în unul singur.

România se află în Grupa D de la EURO 2016 și se poate califica în faza eliminatorie dacă va termina pe unul dintre primele trei locuri. Alături de fetele noastre mai sunt și naționalele Rusiei și Croației.

În celălalt meci al grupei, Rusia a învins Croația cu scorul de 32-26 și e prima în grupă.

Palmaresul fetelor noastre în fața nordicelor este unul dezamăgitor. Din ultimele cinci meciuri jucate cu ele, "tricolorele" s-au impus doar în unul singur. Norvegia e campioana mondială și europeană.

România se află în Grupa D de la EURO 2016 și se poate califica în faza eliminatorie dacă va termina pe unul dintre primele trei locuri. Alături de fetele noastre mai sunt și naționalele Rusiei și Croației.

Programul României la EURO:
7 decembrie, ora 19:30 România-Rusia
9 decembrie, ora 19:30 România-Croația

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
deva1
deva1  •  06 Decembrie 2016, 10:07

Felicitări fetelor ,concentrați-va pt Rusia căci puteți face un meci mare o victorie sau un egal.Daca nu rămâne Croația sa o bateți.Ceva trebuie sa faceți si sa aduceți puncte si sa ieșiți din grupa, sa urcam cât mai sus in sferturi si semifinale.Dedule ce ai făcut tataie cu biletele?parca noi ne-o facem singuri ,mai nou....la Rio nu îmi venea sa cred cum fetele noastre au sosit ultimele chiar înaintea meciului de debut ,dar acum parca e prea mult.oare nu gândește nimeni acolo.....fusul orar,adaptarea la efort, la noile condiții,odihna,somn,refacere,antrenament.biletele trebuiau cumparate de mult si sa ajungeți măcar cu 3-4 zile in Danemarca.la Rio a fost diferența de fus orar de 7-8 ore deci trebuia cu 7-8 zile sa sosească România acolo ținând cont ca pt orice ora de fus orar este nevoie de 1 zi de sosit mai repede in deplasare.deci cineva nu gândește bine la FRH sau nu are treaba cu fiziologia efortului sau își bate joc de aceste minunate fete sau nu avem bani si luam bilete doar la last minutes?

deva1
deva1  •  06 Decembrie 2016, 10:06

Rușine federatiei si lui Dedu si celor care au stabilit ca deplasarea sa se facă înaintea meciului doar cu 1 zi si dupa 12 ore de călătorie.La Rio de Janeiro la J.O.A fost la fel.S- a văzut in ambele situații fetele au fost obosite si de aici si insuccesele,deși ele au luptat extraordinar.Sper sa fie demis cine a stabilit si aprobat călătoria spre Riosi spre Danemarca cu 1 zi deci practic câteva ore înaintea meciurilor de debut ale naționalei.nu suntem amatori...suntem medaliate cu bronz la Mondialele de anul trecut...

hutul
hutul  •  06 Decembrie 2016, 08:55
Postat de jgionea pe 06 Decembrie 2016, 07:23

Ce comentariu lipsit de realism ! Ce înseamnă " a debutat cu stângul" ? Adică, care dintre echipe era mai de așteptat să câștige? Hai ROMÂNIA!!!

Stângul înseamnă un meci pierdut. Titlul nu face o judecată de valoare, ci doar exprimă un fapt. Nu trebuie să sari în sus (adică nu în lateral) dinspre partea posterioară. Nu e grav, deoarece au jucat destul de bine împotriva campioanelor. Și nu e totul pierdut, încă au șanse să treacă de grupe.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează