SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM, CAMPIOANA EUROPEI

FOTO România recunoscătoare » O țară întreagă la picioarele lor » Campioanele Europei au fost aplaudate inclusiv de președintele Klaus Johannis

Fetele şi cei din staff-ul CSM-ului au fost invitaţi de gală la recepţia organizată ieri la Palatul Cotroceni de Klaus Iohannis cu ocazia Zilei Europei +7   FOTO
Fetele şi cei din staff-ul CSM-ului au fost invitaţi de gală la recepţia organizată ieri la Palatul Cotroceni de Klaus Iohannis cu ocazia Zilei Europei

Articol de - Publicat marti, 10 mai 2016 00:00

Campioanele au ajuns ieri în România, au făcut turul Capitalei într-un autocar descoperit, au participat la recepția organizată de Ziua Europei la Palatul Cotroceni și și-au prezentat trofeul la Sala Rapid.

Campioana Europei la handbal feminin, CSM București, a revenit în țară ieri în jurul prânzului, după ce cu doar câteva ore înainte câștiga Liga Campionilor, în fața unguroaicelor de la Gyor ETO, la aruncări de la 7 metri.

Nu au avut timp să se odihnească pentru că, imediat după ce au aterizat, jucătoarele și staff-ul tehnic au fost primite la Salonul Oficial al Aerportului Internațional "Henri Coandă" unde au fost întâmpinate pe covorul roșu și aclamate de către suporteri, reprezentanți ai Primăriei Capitalei, ai Ministerului Sportului și ai Federației Române de Handbal.

De la aeroport au fost preluate de un autocar descoperit cu care au făcut turul Capitalei, iar pe tot parcursul traseului fetele au fost ovaționate de șoferi și de trecători, care au ținut să se oprească și să le fotografieze pe handbaliste, bucurându-se alături de ele.

Traseul s-a încheiat la Palatul Cotroceni, unde campioanele au fost așteptate de președintele României, Klaus Iohannis, și Prima Doamnă, la recepția pentru Ziua Europei, familia prezidențială ținând să le felicite pentru câștigarea trofeului.  

Ziua s-a încheiat pentru handbaliste la Sala Rapid, unde și-au prezentat trofeul în fața fanilor și au fost aplaudate minute în șir de public și de băieții de la CSM București, care în acel moment își jucau șansa de a se califica în finala Ligii Naționale. Deși sala nu a fost plină, cei 800 de fani prezenți au avut ocazia de a da mâna cu eroinele lor și a le felicita.

"Trăim în România și se poate întâmpla orice. Și Oltchim a jucat în finala Ligii Campionilor și după aceea s-a desființat din cauza problemelor financiare. Eu îmi doresc continuitate. Dacă se întâmplă ceva rău cu echipa, înseamnă că nu merităm nimic. Trebuie să se investească ceva, nu doar sentimente"
Cristina Vărzaru, după prezentarea trofeului la Sala Rapid

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
811730288915362
Constantin Luca  •  10 Mai 2016, 13:40

pt. ce le felicita presedintele si prim-ministru,ce merite au ei? au contribuit cu ceva? sa-le felicite oprescu!!! primii poate au trimis DNA-ul, ln rest campanie electorala,pe ei nu-i intereseaza nici un sport din lume...dar nici din tara....

854605894625108
Silviu Apostol  •  10 Mai 2016, 12:32

Romania recunoscatoare ? Habar nu aveti despre ce vorbiti ! Pe cei care ar trebui sa-i intereseze (politicienii si guvernul) ii doare-n cot de aceasta URIASA performanta ! O sa le exploateze electoral si o sa le uite !

1148214141895445
Pentelescu Cristian  •  10 Mai 2016, 11:30

Felicitari fetele sper ca la anu sa va vad macar pana la finala

Vezi toate comentariile (4)
Comentează