SPORTURI  »  HANDBAL  »  GYOR - OLTCHIM (ÎN TUR: 24-22), AZI, ORA 20:00, ÎN DIRECT PE DIGI1, LIVETEXT PE GSP.RO

FOTO Scheme în viteză » Oltchim a efectuat antrenamentul oficial dinaintea meciului cu Gyor

Mingea ajunge în poartă, aşa cum ar trebui să fie azi în poarta Gyorului // Foto: Raed Krishan (Veszprem) +3   FOTO
Mingea ajunge în poartă, aşa cum ar trebui să fie azi în poarta Gyorului // Foto: Raed Krishan (Veszprem)

Articol de - Publicat joi, 11 aprilie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 10 aprilie 2013 22:19

Temele principale ale şedinţei de pregătire au fost plecarea extremelor şi repunerea rapidă a mingii.

Au plecat ieri din Bucureşti la ora 11:00, cu avionul, spre Viena, apoi au luat autocarul spre Veszprem, ajungînd la destinaţie la ora 15:00. Totul e monitorizat, calculat, cîntărit. Masa şi o scurtă perioadă de odihnă, după care drumul spre sala care azi le va primi într-o atmosferă fierbinte. Antrenamentul de aseară, de la ora confruntării, s-a desfăşurat însă în liniştea tribunelor goale.

Începutul a rezervat 10 minute de fotbal, pentru încălzire. A venit provocarea portarilor, aruncări de pe toate posturile şi prin cît mai multe procedee.

Următoarea etapă: împărţirea în două echipe şi exersarea unor scheme importante. Plecarea extremelor, transformarea în doi pivoţi şi repetarea ambelor faze de joc, şi atacul, şi apărarea. Şi momentele în care s-a pus accentul pe repunerea rapidă a mingii au avut rostul lor.

Pentru a se alcătui cele două echipe a intrat şi antrenorul secund Steluţa Luca, dar şi Nicoleta Safta, jucătoare a Oltchimului care însă nu e în lotul de Ligă. La final, aruncări de la 7 metri. Totul a durat o oră şi jumătate, cam cît meciul de azi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
14mai1948
14mai1948  •  11 Aprilie 2013, 12:37

succes ,dorta oltchim ,aratatile cine e suful unguroaicelor ..... tratati cu maturitate toate fazele ,la bucuresti ati ratat situatii in care la valoarea voastra nu era posibil , trsatarea cu superficvialitate a dus la rezultatul din tur ... SUCCES BAFTA MULTA ...SINTETI DE 3 ORI MAI BUNE CA UNGUROAICELE ,ELE NU AU DECIT DOUA PORTARU SI INTERUL voi sinteti o echipa si rezervele sint la nvelul primelor 7

flaviulucianr
flaviulucianr  •  11 Aprilie 2013, 10:27

Hai Oltchim! haideti fetelor, sunteti mai bune decat Gyor...am incredere ca vom invinge si ne vom califica diseara, pentru ca si in meciul tur, per ansamblu Oltchim a jucat mai bine decat Gyor, doar inceputul catastrofal si ghinionul cu barele si ratarile au facut ca Oltchim sa nu castige si la Bucuresti...incredere si concentrare pentru ca se poate... DOAMNE AJUTA!

gabrielaj
gabrielaj  •  11 Aprilie 2013, 03:04

HAI OLTCHIM !!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează