SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAȚIONALĂ

FOTO SCM Rm. Vâlcea a câștigat derby-ul cu SCM Craiova și a revenit pe primul loc în clasament!

Articol de - Publicat joi, 05 martie 2020 12:55

Campioana SCM Rm. Vâlcea a câștigat cu 27-22 disputa cu SCM Craiova și a revenit pe primul loc în clasament. Campioana nu a avut niciun fel de emoții, conducând de la un capăt la altul.

SCM Rm. Vâlcea, lider în Liga Națională

Craiova a încercat să dea o replică bună și a reușit în multe momente. Prima repriză a fost una a portarilor, Iulia Dumanska și bulgăroaica Ekaterina Djukeva ieșind în evidență cu cele 9 parade de fiecare parte. 

Vâlcea a condus cu 15-10 la pauză, iar în partea a doua a încercat doar să conserve rezultatul. Florentin Pera și Bogdan Burcea au trimis în teren toate jucătoarele, iar repriza a doua s-a încheiat la egalitate, 12-12. 

Pivotul Asma Elghaoui, golgeterul campioanei, a fost cea mai bună marcatoare și în fața craiovencelor, cu 6 reușite. De partea cealaltă, de la Craiova a ieșit în evidență centrul naționalei României, Ana Maria Țicu, autoare a 9 goluri. 

Vâlcea a revenit pe primul loc în clasament, depășind CSM București, echipa care a stat în fotoliul de lider o singură etapă. Pentru ambele echipe urmează derby-ul campionatului, pe 11 martie, la București. Va fi disputa care va stabili, în mare măsură, echipa campioană.

Baia Mare își consolidează locul 3

Tot în etapa a 19-a a Ligii Florilor, Minaur Baia Mare a învins Gloria Bistrița cu 30-27. Maramureșencele ocupă ultima treaptă a podiumului și continuă parcursul foarte bun din ultimul timp, ele având 8 meciuri consecutive fără înfrângere.

Bistrița în schimb pierde teren. Sfertfinalista Cupei EHF e la a cincea înfrângere consecutivă în toate competițiile și a căzut pe locul 6 în Liga Națională. Poloneza Sylwia Lisewska de la Minaur a marcat de 13 ori, de la oaspete ieșind în evidență Valentina Elisei și Nicoleta Dincă, ambele cu câte 7 reușite.

Clasament Liga Națională

FOTO SCM Rm. Vâlcea a câștigat derby-ul cu SCM Craiova și a revenit pe primul loc în clasament!

CITEȘTE ȘI:

Cât costă biletele la meciul dintre Dinamo și PSG, din „optimile” Ligii Campionilor la handbal masculin

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează