HANDBAL  ·  TURNEU

FOTO Spectacol la Brașov, într-un turneu internațional de handbal pentru juniori

Articol de — Luni, 02 Septembrie

Brașovul a găzduit, în perioada 26-30 august, turneul internațional de handbal pentru juniori FunSports Cup, la startul căreia s-au aflat nu mai puțin de 45 de echipe din țară și din străinătate. 

Ajuns la ediția cu numărul șapte, cel mai puternic turneu din handbalul juvenil desfășurat în România a însemnat un adevărat spectacol handbalistic, cu peste 100 de meciuri disputate într-o atmosferă pe care o întâlnim la partidele de seniori. Sute de spectatori în tribune, tineri de viitor, handbal de calitate și meciuri „încinse”, culminând cu cele disputate în ultima zi a competiției, cele care au stabilit și clasamentele. 

Câștigătoare au fost LPS Iași (U16-băieți), Portovik Yuznhi – Ucraina (U14 băieți), ACS Transilvania Brașov (U12-băieți), iar la feminin, CSM Corona Brașov  s-a impus atât la U 14, după o finală cu Academy Alushevski Skopje, cât și la U 12. 

+8 FOTO

„Am fost bucuroși să avem atâtea echipe la Brașov, turneul având an de an atât o participare numeroasă, cât și o bună calitate a jocurilor. A fost un adevărat spectacol handbalistic în sălile orașului și suntem siguri că pe mulți dintre acești copii îi vom vedea în viitor în meciurilor din Liga Națională. 

Le mulțumim tuturor pentru că ne-au acceptat invitația și le dorim succes în sezonul care stă să înceapă”, a spus Marius Fetti, director al ACS Transilvania Brașov și organizator al competiției.



Femei plimbate în lesă prin Timişoara: „Nu vă e ruşine?”. Ce a spus bărbatul

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
06:00 Tenis, WTA

Turneul din Wuhan

Digi 2
17:00 Fotbal, Liga 2

Farul Constanța - Ripensia Timisoara

Digi 1, Telekom 1, Look
20:00 Fotbal, Turcia

Beșiktaș Istanbul – Istanbul BB

Look Plus
20:30 Fotbal, Liga 1

Viitorul - Politehnica Iași

Digi 1, Telekom 1, Look
21:30 Fotbal, Bundesliga

Wolfsburg - Hoffenheim

Digi 4, Telekom 4, Look Sport 2
23:00 Fotbal, Portugalia

Sporting Lisabona – Famalicao

Look Plus
Program TV complet

Liga 1