SPORTURI  »  HANDBAL  »  RETRAGERE

FOTO Surpriza numărului 15 » Aurelia Brădeanu a anunțat că se retrage la finalul Cupei României, deși mai semnase un an cu CSM București

FOTO: Marius Ionescu +3   FOTO
FOTO: Marius Ionescu

Articol de - Publicat sambata, 20 mai 2017 21:24

La finalul meciului dintre CSM și SCM Craiova, interul stânga al CSM-ului, Aurelia Brădeanu a făcut un anunț surprinzător: renunță la handbal. Jucătoarea de 38 de ani a luat această hotărâre rapid și a spus că nimic nu o va mai întoarce pe teren. Oficialii CSM-ului, dar și coechipierele au fost și ei luați prin suprindere.

"Mai semnasen un contract pe un an, dar acum am considerat eu că e momentul să spun stop. Niciodată nu consideri că e momentul potrivit, dar eu sunt hotărâtă. Când spun ceva, așa va fi. Așa a fost și la echipa națională și așa va fi și la club", a declarat Mika.

"Sunt fericită că am încheiat cu o medalie la gât, că o să am mai mult timp pentru familia mea", a subliniat Mika.

A dezvăluit și câteva aspecte care au nemulțumit-o în trecut, care au făcut-o și mai hotărâtă să ia această decizie. "Pot spune că au fost și anumite lucruri, pentru unii mărunte, pentru mine mai mari. Au fost momente când nu m-am mai considerat utilă acestei echipe, chiar dacă am fost acolo. Pentru mine este greu să trec peste lucrurile acestea și am zic că, dacă și anul viitor va fi la fel, pentru ce să stau departe de familie, de copil, pentru ce să mai fac sacrificii?", a explicat Brădeanu.

A scăpat și o lacrimă în colțul ochilor, dar a încercat să fie tare, să termine cu fruntea sus: "Am simțit emoție, mă gândeam că sunt ultimele momente în teren, dar am încercat să nu plâng. E greu, despărțirile sunt grele, retragerile, dar odată tot trebuia să vină și acest moment", a mai spus Mika. Ea nu a primit flori din partea clubului pentru că oficialii CSM-ului au tot crezut că nu e ceva adevărat. "Mă așteptam să primesc flori din partea clubului, dar probabil că cei din club nu au crezut că voi face acest pas. Nu mă cunosc prea bine, înseamnă. Eu niciodată nu am dat înapoi de la ceva ce am spus răspicat".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
10153755897004409
Ilascu Mircea  •  21 Mai 2017, 08:21

E greu dar ti-ai făcut datoria asa ca sa ne trăiește Aurelia Stoica Bradea .

emilou
emilou  •  20 Mai 2017, 21:53

Sper sa nu aiba legatura cu venirea Cristinei Neagu. Chiar e o pierdere. Incet - incet, CSM-ul aduce niste jucatoare valoroase (Cristina, Frafjort, Parvut, Kurtovici, Hagman) dar pierde o ECHIPA (Mika, Oana, Torstenson, Carmen Martin). Bine ca, macar, ramane Bella.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează