SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL ROMÂNIA

FOTO Surpriză pentru fetele din naționala de handbal! S-au pregătit alături de Sandu Lungu

Articol de GSP - Publicat joi, 08 iunie 2017 16:30

România va întâlni vineri, de la ora 20:00, în drect pe direct TVR 2, la Oradea, reprezentativa Austriei, în meciul tur al barajului de calificare la Campionatul Mondial din Germania. Returul se va disputa la Stockerau, pe 13 iunie.

Azi, fetele au avut parte de o experiență inedită. Sandu Lungu, cel mai celebru luptător de MMA din România, și campionii de la sala lui din Oradea le-au pregătit pentru luptele crâncene cu adversarele.

Interul Gabriela Perianu și extrema Nicoleta Dincă s-au descurcat de minune în rolul de luptătoare de MMA.

"Ne-a plăcut, a fost o experiență interesantă și chiar am reveni în sala de lupte. Băieții ne-au primit cu drag și se vede că nu e deloc ușor ceea ce fac pentru că am transpirat la greu în doar câteva minute. Acum ne concentrăm pe meciul cu Austria, unde trebuie să avem o atitudine la fel de războinică deoarece nu e deloc un meci ușor", au declarat Gabriela și Nicoleta.

 

"Au fost o surpriză plăcută. Au prins foarte repede toate mișcările arătate și chiar se vede că sunt sportive adevărate.

Am văzut cum se pregătesc la sala de forță și chiar m-a mirat ce exerciții intense fac. Au o memorie motrică foarte bună și s-ar descurca bine și în sala de MMA", le-a lăudat Sandu Lungu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close