SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

FOTO Trofeu, bucurie, Cristina Neagu » Cea mai bună jucătoare a naționalei României și-a împlinit visul

Cristina Neagu zîmbește fericită: a cucerit Liga și a marcat cele mai multe goluri! +5   FOTO
Cristina Neagu zîmbește fericită: a cucerit Liga și a marcat cele mai multe goluri!

Articol de - Publicat marti, 12 mai 2015 00:00

Neagu pierduse două finale în cea mai titrată competiție europeană intercluburi, dar duminică seară a trăit cele mai frumoase momente ale carierei sale de pînă acum.

Cristina Neagu a marcat doar trei goluri în finala Ligii Campionilor de duminică. Puține, după standardul pe care l-a avut tot sezonul.

O entorsă la glezna dreaptă a diminuat-o, dar n-a împiedicat-o să stea în apărare, să fie pe teren pentru a le înspăimînta pe cele de la Larvik.

După 60 de minute de luptă continuă, echipa ei, Buducnost, s-a impus cu 26-22. Cristina a trecut prin senzații pe care nu le mai trăise pînă acum. Cîștigarea trofeului Ligii Campionilor.

Un trofeu care încununează cariera handbalistei de 26 de ani. Fotografiile de mai jos spun o parte din povestea Cristinei Neagu într-o duminică seara la Budapesta.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
736045186508507
Nicolae Lupsa  •  13 Mai 2015, 11:34

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează