SPORTURI  »  HANDBAL  »  EURO HANDBAL

Fotografie specială înainte de debutul la Campionatul European: "La mulţi ani, România! Vom juca pentru România"

Articol de - Publicat sambata, 01 decembrie 2018 12:55

"Tricolorele" au făcut o poză specială în Brest Arena, având tricolorul ca fundal. În această seară, de la 19:00, România debutează împotriva Cehiei la Campionatul European, liveSCORE pe GSP.RO și în direct pe TVR 1.

După antrenamentul din Bresta Arena, "tricolorele" au făcut o poză cu steagul României, vrând astfel să celebreze cei 100 de ani de la Marea Unire de la 1 decembrie 2018. "E ziua noastră, a românilor de pretutindeni! La mulţi ani, români! La mulţi ani, România! Azi vom juca pentru ţară, pentru fanii noştri din întreaga lume", a declarat Cristina Neagu.

"Într-o zi ca asta, nu putem să nu jucăm cel mai bun handbal. Să dăm totul cu gândul la toţi românii. Vrem să fie o zi specială şi să dedicăm victoria, la final, tuturor românilor", a declarat şi Mădălina Zamfirescu.

România va mai juca în grupa de la Euro cu Germania, pe 3 decembrie, și cu Norvegia, pe 5 decembrie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
kaloogarele
kaloogarele  •  01 Decembrie 2018, 19:12

e ... o gluma, sper! daca e echipa "nationala" joaca pentru tara si popor guecare meci, nu numa' de 1 decembrie. ca de aia e "echipa nationala". poate ca sportivilor ar trebui sa li se explice mai bine ce e aia echipa de club vs echipa nationala? sa le faca sinun desen, ca putin lu' macron?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează