SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREŞTI

FRH a respins apelul clubului CSM Bucureşti în ”Cazul ecusoanelor” » "Vom depune o moţiune de neîncredere la adresa federaţiei!"

Irina Glibko (în albastru) a cîştigat duelul cu craiovencele, pe teren, dar CSM a pierdut ulterior punctele la masa verde
Irina Glibko (în albastru) a cîştigat duelul cu craiovencele, pe teren, dar CSM a pierdut ulterior punctele la masa verde

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 octombrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 21 octombrie 2014 22:04

După ce federaţia a respins apelul clubului din Capitală pentru recuperarea punctelor din meciul cu Craiova, CSM Bucureşti ameninţă cu schimbarea conducerii FRH!

"Cazul ecusoanele" ia o turnură neaşteptată în handbalul românesc. Consiliul de Administraţie al FRH, întrunit ieri, a respins apelul făcut de CSM cu privire la primirea punctelor pierdute la masa verde cu SCM Craiova. Chiar şi preşedintele FRH, Alexandru Dedu, internat în spital de două luni, după accidentul de motocicletă, a fost prezent la întrunirea CA. În unanimitate de voturi s-a votat însă pentru păstrarea deciziei luate de Comisia de Apel, iar CSM a pierdut astfel meciul pentru că antrenorii nu au avut ecusoanele emise de FRH!

"Sînt profund mîhnit! Ne-au expediat repede, ne-au transmis că nu pot să încalce o hotărîre mai veche, conform căreia Consiliul de Administraţie nu mai judecă astfel de cazuri. Sînt într-o mare eroare, dar noi vom merge pînă la capăt, vom face toate demersurile pentru a ne primi punctele înapoi", a declarat Constantin Căliman, directorul general de la CSM.

"Federaţia nu se conduce după cutume, ci după Statute şi regulamente. Dar nu le mai putem schimba noi acum mentalitatea unor oameni învechiţi", a adăugat Căliman.

Memoriu la MTS şi apoi la EHF
Căliman a spus că va face un memoriu şi la Ministerul Tineretului şi Sportului, dar va merge şi la Curtea de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

"Ne-am gîndit să propunem şi o moţiune de neîncredere la adresa Consiliului de Administraţie al FRH şi a preşedintelui federaţiei. O să-i dăm şi în judecată, pe cale civilă. Nu e posibil ca regulamentele să fie călcate în picioare, federaţia să ia decizii după interese! Pînă la Crăciun sigur vom convoca o adunare generală, pentru că sînt multe nereguli în federaţie, e o stare de nemulţumire generală", a încheiat Căliman.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
inquirer
inquirer  •  25 Octombrie 2014, 01:39

De acord cu tine cu gresitul Doar atit. CSM are echipa tare Ar face instructie cu multe echipe in CL. Conducerea este cam plina de sine dar jucatoarele sint OK. Bine, in afara de Pessoa, care n-are toate pasarelele acasa...

ceaiuri
ceaiuri  •  23 Octombrie 2014, 19:26

poate aduceti un antrenor si jucati altceva..nu e tara lui papura voda...ati gresit ..mergeti mai departe

Vezi toate comentariile (2)
Comentează