SPORTURI  »  HANDBAL  »  EHF

FRH îşi asumă răspunderea pentru decizia EHF în cazul mituirii arbitrilor

Aihan Omer, Omer, Petre Paleu, Paleu, coruptie, EHF, FRH, mita
Aihan Omer, Omer, Petre Paleu, Paleu, coruptie, EHF, FRH, mita

Articol de GSP - Publicat luni, 17 august 2009 00:00

Consiliul de Administraţie al FRH a anunţat, luni, că îşi asumă răspunderea pentru decizia EHF în cazul mituirii arbitrilor, iar în perioada următoare va analiza posibilitatea depunerii unui apel.

Membrii Consiliului de Administraţie au mai decis ca selecţionerul naţionalei masculine să fie suspendat din funcţie până la soluţionarea apelului, în cazul în care acesta va fi depus. Deciziile care s-au luat luni, în cadrul şedinţei CA al FRH, au fost comunicate de Elena Frâncu şi Ştefan Birtalan, ceilalţi membrii nedorind să facă declaraţii.

Selecţionerul naţionalei României, Aihan Omer, şi fostul vicepreşedinte FRH, Petre Paleu, au fost excluşi de EHF din orice competiţie internaţională pe o perioadă de cinci ani, iar FRH a fost amendată cu 27.500 de euro în urma scandalului de corupere a arbitrilor din preliminariile CM 2009.

În luna martie, arbitrii danezi Martin Gjeding şi Mads Hansen au făcut public faptul că le-a fost oferită suma de 30.000 de euro de fiecare din partea unui oficial român pentru a ajuta formaţia tricoloră în returul cu Muntenegru, meci decisiv pentru calificarea la CM 2009. România a învins Muntenegru în play-off-ul de calificare la CM 2009 cu scorul general de 56-55, impunându-se în retur cu 29-24, în luna iunie a anului trecut.

Sursă: NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  18 August 2009, 10:03

paleu a incercat si la mondiale sa mituiasca arbitri,acestia au informat IHF, oficialii l-au avertizat pe gatu ca are deja o reclamatie de la arbitri danezi siau zis ca trebuie sa inceteze cu aceste practici murdare.IHF a scimbat arbitri programati pentru urmatorul nostru joc fara sa anunte delegatia romana.paleu a vrut sa mituiasca arbitri dar a constatat ca adresa era falsa si gazu a fost instintat ca paharul este plin si romania va primi pedeapsa cuvenita.atunci a zis,nu mai candidez

Vezi toate comentariile (1)
Comentează