SPORTURI  »  HANDBAL  »   FTC BUDAPESTA-CSM BUCUREȘTI (DUMINICĂ, 15:30, DIGI, TELEKOM)

FTC Budapesta-CSM București // Cristina Neagu și compania nu își mai permit niciun pas greșit în Liga Campionilor

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 10 noiembrie 2018 15:27

CSM București trebuie să câștige duminică, ora 15:30, la Budapesta (TV Digi, Telekom) pentru a nu tremura pentru calificarea în Main Round, în ultima etapă. Ferencvaros e liderul grupei.

CSM București nu trece deloc printr-o perioadă bună. Campioana României și-a schimbat antrenorul, dar nu și jocul! Înfrângerea suferită săptămâna trecută pe teren propriu, cu Vipers Kristiansand, 26-31, a încins spritele la clubul patronat de Primăria Capitalei.

"Jocul echipei nu merge așa cum ne-am dori. Încercăm să ne revenim din mers. Apărarea e punctul nostru slab din acest sezon. Până când nu vom rezolva această problemă, e greu să vină rezultatele", crede Iulia Curea, căpitanul CSM-ului.

"Tigroaicele" nu mai impresionează nici în întrecerea internă. Jocul cu Slatina, de la jumătatea săptămânii, câștigat doar cu 28-22, a dezvăluit alte slăbiciuni ale bucureștencelor. Antrenorul Dragan Djukici a menajat însă multe dintre titulare, cu gândul la disputa cu Ferencvaros. "Va fi un meci extrem de greu la Budapesta. Va trebui să arătăm altfel, să nu mai facem atâtea greșeli. Va trebui să anihilăm piesele lor de bază", spune sârbul.

FTC Budapesta a pierdut doar la București, trecându-și apoi în cont trei victorii, toate la mare luptă. Aniko Kovacsics, centrul "verzilor" e principalul pericol al maghiarelor, fosta jucătoare a Gyorului marcând în ultimul meci de Ligă nu mai puțin de 15 goluri!

"Presiunea e mare, trebuie să recunoaștem. Știe toată lumea că dacă nu vom câștiga, atunci ultimul meci, cel cu Bietigheim, de la București, va fi decisiv pentru calificare. Nu ne dorim să ajungem acolo", a mai punctat Iulia Curea. 

3
victorii din tot atâtea meciuri disputate are CSM București în întâlnirile cu Ferencvaros: 30-25, 27-26 și 36-31

CLASAMENT GRUPA D

1. FTC Budapesta 4 3 0 1 119-117 6
2. CSM București 4 2 0 2 119-119 4
3. Vipers Kristiansand 4 1 1 2 111-109 3
4. BBM Bietigheim 4 1 1 2 112-116 3
* primele trei clasate se califică în Main Round

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează