SPORTURI  »  HANDBAL  »  FTC BUDAPESTA - CSM BUCUREȘTI

FTC Budapesta - CSM București 31-30 » Campioana României, învinsă la ultima fază

FTC Budapesta - CSM București 31-30
FTC Budapesta - CSM București 31-30

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 noiembrie 2021 13:25 / Actualizat sambata, 13 noiembrie 2021 19:02

CSM București, campioana României la handbal feminin, a fost învinsă dramatic de FTC Budapesta în runda 7 a grupelor Ligii Campionilor, scor 30-31.

  • FTC Budapesta nu a pierdut vreun meci în acest sezon de Ligă, în vreme ce campioana României are 4 eșecuri. 

FTC Budapesta și-a respectat statutul de favorită și a rămas neînvinsă în actuala ediție a Ligii. Pe ERD Arena, gazdele s-au impus în special grație prestației sigure din prima parte, pe care au încheiat-o cu 4 goluri avans.

Începutul de meci le-a aparținut gazdelor. Liderul grupei A conducea la 4 goluri, 5-1, după doar câteva minute, diferența aceasta fiind cea cu care jucătoarele au mers la cabine.

CSM București, învinsă la ultima fază 

CSM a dat semne de viață în a doua parte, în care s-a apropiat la un singur gol în mai multe rânduri și chiar a egalat pe final, prin Cristina Neagu. Cu 5 secunde înainte de fluierul final, însă, Grbic a înscris golul victoriei pentru gazde.

Cea mai bună marcatoare din tabăra României a fost Cristina Neagu, cu 8 reușite. Ea a fost urmată de Elizabeth Omoregie, cu 4 goluri.

CSM București rămâne cu doar 3 victorii în acest sezon de Ligă, consemnate cu Podravka Vegeta, Borussia Dortmund și Buducnost, și ocupă locul 6 în grupa A, ultimul care asigură calificarea în optimi. Pentru „tigroaice” urmează tot un duel cu FTC în Ligă, pe 20 noiembrie, la București.

FTC Budapesta - CSM București 31-30 » Campioana României, învinsă la ultima fază
Clasamentul grupei A în Liga Campionilor. Locurile 1-2 merg direct în sferturi, 3-6 merg în optimi

Citește și: 

SCM Rm. Vâlcea, victorie clară în turul ultimei runde de calificări în EHF European League

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
ceaiuri
ceaiuri  •  14 Noiembrie 2021, 19:09

victorie la limita(cred ca au ratat 3lov de la 7m plus ratarea cu poarta goala a lui Neagu)intr-un joc mediu spre slab(aparari slabe la ambele echipe)dupa jumatate din jocuri disputate avem un clasament cu un loc 1 inedit(cred ca nu prinde primele 2 locuri ,FTC nu are echipa de F.F...inca,iar danezele pot produce iarasi surpriza )dupa C.M. pot apare multe surprize(poate un alt antrenor la csm)

1578362032478810
Tihamér Takó  •  14 Noiembrie 2021, 14:14
Postat de relu1250 pe 13 Noiembrie 2021, 20:06

Antrenor + 7 andbaliste.In afara de Omoreghe,nu am vazut nimic.

Eu am vazut o echipa a Budapestei,Ferencváros,care nu a pierdut nici un joc in actuala competitie si marsaluieste sigur,spre calificarea in Final Four impreuna cu castigatoarea celeilalte grupe,Audi ETO Győr !

1578362032478810
Tihamér Takó  •  14 Noiembrie 2021, 14:08

Chiar daca a castigat la ultima faza,Ferencváros a fost echipa mai buna pe teren.A condus tot timpul meciului...chiar cu 4-5 goluri ! Conduce detasat grupa exact ca Audi ETO Győr grupa cealalta,atat la puncte cat si la goluri marcate ! Se contureaza inca odata dubla participara a maghiarilor in Final Four.Acest lucru,datorita investitiilor in sport si seriozitatii organizarii campionatului intr-un mod serios si exigent.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează