SPORTURI  »  HANDBAL  »  ACCIDENTARE

Gabriela Perianu s-a accidentat și va lipsi cel puțin jumătate de an!

Gabriela Perianu în lacrimi după ce s-a accidentat FOTO Marius Ionescu
Gabriela Perianu în lacrimi după ce s-a accidentat FOTO Marius Ionescu

Articol de - Publicat luni, 17 mai 2021 19:39 / Actualizat luni, 17 mai 2021 22:57

Gabriela Perianu, 26 de ani, interul stânga de la CSM București, va lipsi până la finalul anului după ce s-a accidentat grav duminică, în meciul cu Dunărea Brăila

Era minutul 27 al partidei dintre CSM București și Dunărea Brăila, în etapa a 24-a a Ligii Florilor, când Gabriela Perianu a recuperat o minge, a aruncat la poartă, a înscris, dar i-a alunecat piciorul drept. Jucătoarea a rămas pe suprafața de joc și a început să țipe de durere. A fost scoasă pe brațe în afara terenului.

Interul stânga a efectuat luni un examen de rezonanță magnetică care a confirmat, din păcate, diagnosticul preliminar: ruptură de ligament încrucișat anterior! Gabi Perianu va lipsi de pe teren cel puțin șase luni. E în pericol să rateze chiar Campionatul Mondial din luna decembrie, din acest an.

Gabriela este a patra jucătoare de la CSM București care în acest sezon a suferit o accidentare gravă. Lista s-a deschis cu Denisa Vâlcan, care nici nu a apucat să joace în actualul sezon, și a continuat cu Alexandrina Barbosa. De curând, extrema stânga Siraba Dembele a suferit o ruptură de tendon. Acum Gabriela Perianu a încheiat lista ”ghinionistelor”. 

Rapidul e afectat 

Gabi Perianu a anunțat că la finalul acestui sezon va părăsi CSM București, semnând alături de Denisa Dedu, colega sa de generație, de la CSM București, cu Rapid București. În aceste condiții,  Rapid București nu se va putea baza pe noua sa jucătoare în startul sezonului viitor, ci doar din 2022 încolo. În cariera sa, Gabi Perianu a mai suferit o accidentare gravă, la același genunchi drept.

Momente dificile pentru Javier Humet, handbalistul lui Dinamo: soția lui e în comă, după ce a suferit un atac cerebral

O fostă mare handbalistă a României ar putea deveni subiect de film în SUA! Scenariu făcut după cartea ei

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
suporter.csmbucuresti
suporter.csmbucuresti  •  19 Mai 2021, 10:11
Postat de razvyyc pe 17 Mai 2021, 21:04

Ce faci, ***, ai dezactivat secțiunea de comentarii de la articolul cu CSM campioană? Stai liniștit, vine Neagu și te lămurește cum stă treaba cu operația.

De ce a dezactivat-o?

razvyyc
razvyyc  •  17 Mai 2021, 21:04

Ce faci, ***, ai dezactivat secțiunea de comentarii de la articolul cu CSM campioană? Stai liniștit, vine Neagu și te lămurește cum stă treaba cu operația.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează