SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Gafă a ministrului Eduard Carol Novak! Ce le-a urat handbalistelor de la CSM București

Gafă a ministrului Eduard Carol Novak! Ce le-a urat handbalistelor de la CSM București
Gafă a ministrului Eduard Carol Novak! Ce le-a urat handbalistelor de la CSM București

Articol de GSP - Publicat luni, 01 martie 2021 22:19 / Actualizat luni, 01 martie 2021 22:43

Ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Carol Novak, le-a vizitat azi la antrenament pe fetele de la CSM București. Cu prilejul zilei de 1 martie el le-a oferit flori jucătoarelor. La final le-a urat succes în viitoarele confruntări

Pe site-ul lui CSM București a apărut luni seara următorul text:

"Jucătoarele echipei de handbal a Clubului Sportiv Municipal București au avut parte de o surpriză plăcută la primul antrenament din această săptămână. Tigroaicele au fost vizitate de Carol-Eduard Novak, ministrul Tineretului și Sportului!

Carol-Eduard Novak a dorit să le ofere fetelor noastre flori de 1 martie, să stea preț de câteva minute de vorbă cu ele și chiar să schimbe câteva pase cu fetele lui Adi Vasile. Ministrul Tineretului și Sportului le-a urat jucătoarelor noastre mult succes în viitoarele confruntări, inclusiv în dubla cu SCM Râmnicu Vâlcea in DELO EHF Champions League"

Gafă a ministrului Eduard Carol Novak! Ce le-a urat handbalistelor de la CSM București


Ministrul Eduard Carol Novak nu știa probabil că în "optimile" Ligii Campionilor se vor întâlni două echipe din România, CSM București urmând să joace cu SCM Rm. Vâlcea.

După câteva minute însă, dându-și seama de gafă, finalul textului a fost schimbat. A fost scos pasajul cu SCM Rm. Vâlcea.

„Vezi că mai sunt și alte echipe în București!"

Pe lângă acest lucru, fanii celorlalte echipe din București s-au sesizat și i-au amintit ministrului, prin câteva mesaje pe Facebook, că mai sunt echipe feminine și la Rapid, Dinamo sau Steaua: „Vezi că mai sunt și alte echipe în București!”.

IHF a schimbat iar condițiile la turneul preolimpic » Adversarele României și programul meciurilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cseacseavlez
cseacseavlez  •  01 Martie 2021, 22:56

păi în poză este un comunicat al CSM Bucureşti, de pe saitul lui CSM Bucureşti, pe care Ministrul a spus, sau nu....bineînţeles că voi vaţi inflamat ca nişte nimicur ce sunteţi...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează