SPORTURI  »  HANDBAL  »  AMENDĂ

Campioana SCM Râmnicu Vâlcea, amendă după mesajele afișate de galerie la adresa Cristinei Vărzaru și a Steluței Luca

Galeria lui SCM Râmnicu Vâlcea a fost prezentă în număr mare la meciurile din acest sezon, inclusiv la derby-ul cu CSM București din martie
Galeria lui SCM Râmnicu Vâlcea a fost prezentă în număr mare la meciurile din acest sezon, inclusiv la derby-ul cu CSM București din martie

Articol de - Publicat miercuri, 22 mai 2019 15:05

Galeria campioanei SCM Râmncu Vâlcea a afișat trei mesaje la meciul de campionat câștigat, 29-26, cu CSM Slatina, considerate jignitoare. Acestea au provocat o amendă pentru echipa olteană. 

La partida de campionat cu CSM Slatina, din etapa a 25-a a Ligii Naționale, în urma căreia SCM Rm. Vâlcea a devenit campioana României, galeria vâlceană a afișat trei mesaje care i-au supărat pe oficialii federației.

Unul dintre ele o viza pe secretarul general al FRH, Cristina Vărzaru, cel de-al doilea pe vicepreședintele FRH, Steluța Luca, iar cel de-al treilea federația, în general. „Să vină LUCA să ne dea CUPA!", au scris fanii, sau „Vărzaru, avem băieți frumoși și la Vâlcea” și „CSM+FRH=LOVE”.

Secretarul general al FRH a făcut o sesizare. „privind afișarea mesajelor tendențioase”. Comisia de Disciplină a decis sancționarea clubului vâlcean cu 2.500 de lei, pe care trebuie să-i achite până pe 20 iunie.

S-a decis doar amendă, deși Vâlcea risca să joace cel puțin un meci fără spectatori în ediția viitoare a Ligii Naționale sau chiar să nu dispute un meci pe teren propriu. Oficiialii clubului vâlcean iau în calcul posibilitatea de a contesta decizia la Comisia de Apel.

Vezi și: George Buricea, adio la 40 de ani! » Cel mai titrat handbalist român de după Revoluție se retrage: „Vreau să ajung și un antrenor mare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
ceaiuri
ceaiuri  •  22 Mai 2019, 23:52

oltenii nu au numai coatele ascutite(sa isi faca loc printre..altii)dar si altceva...banuiesc ca nu au uitat ca cele doua au mancat o paine calda iar acum prin..alianta(frh,csm )l-au ales pe luca sa aduca..cupa(o glumita...doar se stie ca transferurile la csm le face...o fosta jucatoare)deci amenda se justifica pt..oltenii hatri

140624939699851
Marius Dumitrescu  •  22 Mai 2019, 22:35

@ dl Popescu Care este atacul josnic la cele 2 mari valori? Dar legatura intimă Luca FRH- Luca CSM nu o vede nimeni? Sau nu e josnica? Sa fim seriosi si sa lăsăm ca cele mai bune sa castige fără niciun fel in intervenții sau sforarii!

1391972634181505
Adrian Popescu  •  22 Mai 2019, 16:30

@rocky2...ce au făcut pentru handbal cele două persoane atacate josnic de galeria de olteni nu au realizat toate neamurile tale la orele de sport cu poarta goală

Vezi toate comentariile (5)
Comentează