SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

GALERIE FOTO A pozat cum nu ai mai văzut-o » Cea mai sexy jucătoare de la CSM București e fan declarat al unei echipe de fotbal

FOTO: Facebook @Adnan Alomerović (doaphotography.me) +6   FOTO
FOTO: Facebook @Adnan Alomerović (doaphotography.me)

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 februarie 2018 09:12

Înainte să semneze prelungirea contractului cu CSM București, Majda Mehmedovici a realizat o ședință foto în Muntenegru.

Extrema stângă a celor de la CSM București, superba Majda Mehmedovici, 27 de ani, se distrează cât poate în timpul liber. Îi place să pozeze, are o grămadă de poze artistice pe conturile personale de Facebook și de Instagram și primește mii de likeuri de la prietenii ei virtuali.

În urmă cu două săptămâni, Majda a profitat din plin de câteva zile libere pe care le-a primit de la antrenoarea Helle Thomsen și a dat o fugă acasă, în Muntenegru. Acolo a realizat o ședință foto în cadrul unui magazin de mobilă, dar nu a renunțat nici la mingea de handbal și a pozat într-o sală de sport.

Majda vine dintr-o familie obișnuită cu handbalul, mama muntenegrencei fiind portar. A intrat la 12 ani în sală și s-a îndrăgostit de sportul pe semicerc. "Înainte am făcut atletism, eram interesată de acest sport, dar întotdeauna am fost curioasă să văd cum e la handbal, datorită poveştilor mamei mele", dezvăluia extrema într-un interviu la venirea în România. Majda e pasionată și de fotbal: "Toată familia mea e fan Milan. Când joacă, toată lumea se uită, asta e regula casei. Dar când am timp mă uit şi la alte sporturi". 

2 Ligi ale Campionilor a câștigat Majda cu Buducnost, iar cu naționala Muntenegrului are un titlu european și o medalie de argint la Olimpiada din 2012

3 trofeeare în palmares Mehmedovici cu CSM București: titlul național, Cupa și Supercupa României

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (3)
mannecken
mannecken  •  25 Februarie 2018, 19:57
Postat de cpt.ahab pe 25 Februarie 2018, 11:26

Ce vedeti voi sexy la asta, masculi pervertiti ce sunteti?!

Machiajul...

haideusicfr
haideusicfr  •  25 Februarie 2018, 19:06
Postat de cpt.ahab pe 25 Februarie 2018, 11:26

Ce vedeti voi sexy la asta, masculi pervertiti ce sunteti?!

Salariul platit din bani publici.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  25 Februarie 2018, 11:26

Ce vedeti voi sexy la asta, masculi pervertiti ce sunteti?!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează