SPORTURI  »  HANDBAL  »  CHIAJNA - POLI IAȘI 3-6

GALERIE FOTO Alexandru Tudor, premiat la retragerea din activitate: "Respect și stimă pentru o carieră sublimă"

FOTO: Cristi Preda +7   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 14 decembrie 2018 20:48

Alexandru Tudor (47 de ani) s-a retras în această seară din activitate după 20 de ani. Ultimul meci din carieră a fost cel dintre Concordia Chiajna și CSM Poli Iași, 3-6. 

CLICK AICI PENTRU VIDEO!

Înaintea partidei, arbitrul cu cele mai multe partide oficiate în prima ligă a fost premiat de Alexandru Deaconu din partea Comisiei Centrale a Arbitrilor. A primit o plachetă omagială pentru întreaga carieră.

Tudor a fost felicitat și din tribune. "Cu respect și stimă, pentru o carieră sublimă", a fost mesajul afișat pe stadionul din Chiajna. 

Alexandru Tudor se retrage // GALERIE FOTO De ce și-a lăsat barbă, ce spune despre călugărie și de ce nu zâmbește în timpul meciurilor

SPECIAL GSP » Astăzi, arbitrul cu cele mai multe meciuri în Liga 1 all-time, Alexandru Tudor, va conduce ultimul său joc în calitate de "central"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
1621544878110915
Ionel Alecu  •  14 Decembrie 2018, 22:59

un ticalos ...nu merita nici macar sa-l injuri , piei scamatorule !atat.

rocky2
rocky2  •  14 Decembrie 2018, 22:26

Vedem aici o poza cu cei doi arbitri de casa ai ciobanului puscarias; Deaconu-bricheta si Tudor cel care i-a castigat fcsb-ului meciuri si titluri inventand penalty-uri unele chiar hilare! Cu asemenea rusini de oameni nu e de mirare ca fotbalul nosstru a ajuns sub Albania sau Cipru!

151444125424255
Cristians Cristi  •  14 Decembrie 2018, 21:36

Slab....cel mai slab arbitru...tot timpul fragmente jocul....enervant arbitru...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează