SPORTURI  »  HANDBAL  »  SCM CRAIOVA - KRISTIANSAND 30-25

GALERIE FOTO Aplauze, trec "leoaicele"! » Pictorial de excepție pentru supercampioanele de la SCM Craiova

FOTO: Bogdan Dănescu +12   FOTO
FOTO: Bogdan Dănescu

Articol de - Publicat luni, 14 mai 2018 14:57

Eroinele Craiovei au fost ieri în centrul atenţiei pentru un shooting special, iar oamenii le-au primit cu admiraţie pe campioane.

Un shooting special pentru nişte femei speciale. Şi staff-ul echipei, bineînţeles. La 48 de ore după succesul istoric - primul internaţional din Bănia sportivă, singurul european din 2018 la nivel naţional -, campioanele antrenate de Bogdan Burcea au fost actriţele unui pictorial organizat de Gazeta Sporturilor special nu doar pentru ediţia din Oltenia, ci pentru toată România.

Eroinele au fost mai mult decât punctuale, cu toate că fiecare a venit pe cont propriu. Disciplină: s-a stabilit ora 14:00, iar ca loc de întâlnire Teatrul "Marin Sorescu", ele s-au strâns toate când mai erau încă 10 minute până la ceasul stabilit.

 

Prima în poartă şi-n echipă, Iulia Dumanska a fost prima la întâlnire și s-a ferit de soarele arzător sub o umbrelă cu Elena Trifunovici şi Zeljka Nikolici. Un moment emoţionant a fost în drumul spre Centrul vechi al oraşului: după câteva încurajări şi "vă mulţumim, fetelor", oamenii de la terase s-au ridicat în picioare şi-au început să aplaude! În timp ce domnişoarele şi doamnele treceau maiestuos cu trofeul.

Aceasta ca să echilibeze balanţa cu unii capi ai urbei şi-ai judeţului care sunt prea atenţi la imaginea proprie şi la băile de mulţime care se încheie prost.
Oamenii de toate vârstele au vrut să facă fotografii cu campioanele, de la copii la bătrâni, iar fetele au fost docile.

După aceea, fiecare a dorit o amintire personală sau cu colegele. "Răţuşca" Ţicu a fost exuberantă, a încercat fiecare cadru. "Leoaicele" s-au întrecut în poze, fiecare dorind să pozeze pentru posteritate cât mai zâmbitoare, cât mai deosebit. Trofeul a fost vânat cu râsete cristaline. După-amiaza s-a încheiat cu vizionare: majoritatea fetelor, în frunte cu profesorul Burcea, s-au strâns să vadă finalele de la Budapesta

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ucv1948
ucv1948  •  14 Mai 2018, 16:52

Adevarate leoaice ... Pacat ca unele ne parasesc . Oricum , noi nu le vom uita

lionforever
lionforever  •  14 Mai 2018, 15:29

O performant extraordinara . BRAVO LEOAICELOR !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează