HANDBAL    •   ACCIDENT

GALERIE FOTO Atenție, imagini cu puternic impact emoțional! Amănunte incredibile despre accidentul în care a fost implicat autocarul Federației Române de Handbal

FOTO: Facebook Cerasela Mihaela Cojocariu

Luni, 02 Iulie

Autocarul FR Handbal a fost implicat într-un accident de circulație, luni, în jurul orei 16:45, în Muntenegru. Acesta transporta loturile naționale de junioare și juniori, care se întorceau de la Europenele de handbal pe plajă, de la Ulcinj (Muntenegru).Autocarul a intrat într-o coliziune cu un tir, martorii prezenți la fața locului spun că vinovat de accident ar fi șoferul român al autocarului. Din fericire, niciunul dintre pasagerii autocarului nu a pățit nimic. Antrenorul secund al lotului masculin, handbalistul de la HC Dobrogea Sud Constanța, Mihai Rozozneanu a avut doar câteva zgârieturi, dar nu a necesitat spitalizare.

Loturile naționale plecaseră la ora 9:30 de la Ulcinj și urmau să înopteze la Drobeta Turnu Severin (680 de kilometri). În urma accidentului însă, nu au mai putut ajunge până în România. La intervenția oficialilor FRH, echipele s-au cazat în Muntenegru, la 5 kilometri de granița cu Serbia, și vor rămâne acolo până când un alt autocar trimis din țară îi va prelua!

Un singur șofer pentru un drum de peste 1.000 de kilometri!

Demn de remarcat e că la plecare, în drumul spre Muntenegru, loturile au făcut 26 de ore pe drum! Șoferul a greșit drumul, iar la Ulcinj s-a ajuns la ora 6:00 dimineața. Fetele au intrat pe teren la ora 10:15, adică patru ore mai târziu!

În plus, federația a trimis cu loturile un singur șofer și nu doi cum prevăd normele în vigoare. Acesta urma să facă pauze pe drum!

România a încheiat pe locul 14 Europeanul sub 18 ani de handbal pe plajă, la feminin, și pe locul 16 la masculin. La fiecare categorie au participat câte 17 echipe.

La fete, România a suferit patru înfrângeri și a contabilizat trei victorii, în timp ce băieții au învins doar Slovacia și Franța, pierzând celelalte cinci dispute.

Mai multe imagini aici!

Comentarii (2 ) Adaugă comentariu

Pas Nick  •  02 Iulie 2018, 22:39

foarte corect. sa raspunda.

Legionarul Rapid  •  02 Iulie 2018, 21:44

Băi *** să iei mii de euro la federatie dar sa-ti bati joc de niste copii ? Bai imbuibatilor si mai ales tu umflatul ala din carucior , demisia nenorocitilor ! Copiii aia sunt viitorul Romaniei si voi era cat pe ce sa-l distrugeti. Cand vreti sa faceti economii in primul rand renuntati la salariile voastre nemernicilor ca nu va obliga nimeni sa stati in fruntea federatiilor pe bani grasi si tot voi sa pozati in victime ! *** !!

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase