SPORTURI  »  HANDBAL  »  PAINTBALL

GALERIE FOTO Handbalistele naționalei, războinice la paintball!

Foto: FRH +7   FOTO
Foto: FRH

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 noiembrie 2016 19:42

Trofeul Carpaţi din weekend reprezintă ultimul test pentru naționala de handbal înaintea Campionatului European din decembrie.

În contextul în care România are un nou selecționer, spaniolul Martin Ambros, iar o parte dintre jucătoare sunt noi în agrenajul echipei naționale, staff-ul tehnic le-a pregătit jucătoarelor un teambuilding inedit la paintball.

Eliza Buceschi și colegele ei speră să împrumute din atitudinea razboinică de la paintball și pe terenul de handbal la Trofeul Carpați și mai ales la turneul final din Suedia.

"A fost o activitate foarte plăcută pentru noi. Aveam nevoie de ceva relaxare după câteva zile de antrenamente grele. Avem multe jucătoare noi în lot și mă bucur că am avut ocazia să petrecem puțin timp liber împreună pentru a ne suda ca grup. Sperăm să avem o atitudine războinică și pe teren la Trofeul Carpați, dar mai ales la Campionatul European.

Suntem la început de drum, ne dorim să creștem de la meci la meci, să îmbinăm experiența unor jucătoare cu entuziasmul celor tineret și la ora turneului final din Suedia să demonstrăm suntem în progres ca echipă" , a declarat Eliza Buceschi.

Bilete în vânzare la Sala Polivalentă

A 48-a ediție a Trofeului Carpați programează sâmbătă semifinalele: Ungaria - Olanda (ora 17.00) și România A-România B, iar duminică au loc finalele.

Începând de vineri, de la ora 10.00, biletele se pun în vânzare și la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Ele se pot procura în continuare și online de pe eventim.ro și din rețeaua magazinelor partenere. Elevii și studenții pot procura abonamente pentru cele două zile la doar 30 lei.

 Sursa: FRH.ro

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează