SPORTURI  »  HANDBAL  »  CHAMPIONS LEAGUE

GALERIE FOTO Înfrângere pentru CSM București în ultimul meci din grupă în Liga Campionilor! Pe cine va întâlni în "sferturi"

FOTO: Raed Krishan +8   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 februarie 2016 18:56

CSM București a fost învinsă, scor 22-24, de Gyor în ultimul meci din Grupa 2 de calificare în sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin

Gazdele au fost conduse încă din startul partidei, vicecampioana Ungariei a avut cinci goluri avans în minutul 16. Chiar și portarul norvegian al maghiarelor, Kari Aalvik Grimsbo, a reușit să marcheze pentru Gyor până la pauză, atunci când CSM București era condusă cu 8-14.

Campioana României a reuit să se apropie în două rânduri la doar un gol (18-19 și 21-22). De fiecare dată, însă, Gyor a reușit să se redreseze și s-a impus cu 24-22.

Chiar și așa CSM București a reușit să se califice în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, unde va întâlni câștigătoarei grupei întâiu, Rostov Don, formație care n-a pierdut nici un meci în Liga Campionilor.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  28 Februarie 2016, 20:30

amandoua echipele romanesti sunt figurante in competitie! culmea este ca sindromul romanesc in handbal decimeaza si aportul extern... toate sunt o apa si un pamant la echipele romanesti!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează