SPORTURI  »  HANDBAL  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Majda Mehmedovic, apariție electrizantă pe Instagram » Fotografia obraznică postată de fosta „tigroaică”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 septembrie 2019 22:54

Majda Mehmedovic, 29 de ani, handbalista celor de la Buducnost, și-a răsfățat fanii cu câteva fotografii extrem de incitante postate pe Instagram în ultima perioadă. 

Sexy-muntenegreanca, cea care a petrecut 3 ani și la CSM București, a postat o fotografie-hot dintr-o vacanță, într-o veritabilă probă de elasticitate care i-a extaziat pe fani. 

+5 FOTO

Personalitate volubilă, Majda Mehmedovic a fost una dintre cele mai apreciate jucătoare ale „tigroaicelor”, dezinvoltura sa fiind apreciată în timpul șederii sale la București.  

În vârstă de 29 de ani, Majda Mehmedovic a evoluat de-a lungul carierei pentru ZRK Sedmerac, Buducnost, în două rânduri, și CSM București. Mehmedovic a revenit la Buducnost în acest an, după 3 ani petrecuți în România.

Vezi și: 

VIDEO Majda Mehmedovic, ipostază INCENDIARĂ în sala de forță » Se poate mai sexy decât atât?

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează