SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA EHF / SCM RM. VÂLCEA-IKAST HERNING 19-21 (ÎN TUR: 16-22)

GALERIE FOTO Speranțe risipite » Vâlcea a crezut, o repriză, că poate întoarce rezultatul din Danemarca. Totul s-a năruit în partea a doua

foto: Dan Lixandru +10   FOTO
foto: Dan Lixandru

Articol de - Publicat duminica, 18 noiembrie 2018 21:24

SCM Rm. Vâlcea a ratat calificarea în grupele Cupei EHF, fiind învinsă și pe teren propriu de danezele de la Ikast, 21-19. Dumanska, Glibko și celelalte vâlcence au reaprins speranțele printre cei 2.500 de spectatori care credeau că favoritele pot întoarce rezultatul din tur: 16-22.

Și speranțele au fost imense mai ales când SCM s-a desprins la 13-8 și a intrat la pauză cu patru lungimi avans: 14-10. A urmat însă o repriză dezastruoasă, în care atacul a fost iar în mare criză. A fost chin și jale în ofensivă, Vâlcea reușind să mai înscrie doar 5 goluri până la final.

A primit în schimb 11 și toate strădaniile jucătoarelor au fost în zadar. "Calificarea am pierdut-o în Danemarca. Acum am încercat totul, în partea a doua am riscat și asta ne-a costat. Poate puteam să câștigăm la două-trei goluri, să obținem o victorie de palmares, dar asta nu mă mulțumea. Am dorit ori totul, ori nimic", a declarat antrenorul Florentin Pera. 

xtr2147 +11 FOTO

SCM Rm. Vâlcea 19
M. Lopez 5, Vasileuskaia 4, Glibko 3, Fraga Fernandez 2, Petrovici 2, Băcăoanu 1, Samara Da Silva 1, Popa-Iuganu 1. Antrenor: Florentin Pera
Ikast Herning 21
Burgaard 6, Fauske 4, Friis 4, Loeseth 3, Iversen 2, Jakobsen 2. Antrenor: Kristian Kristiansen

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează