SPORTURI  »  HANDBAL  »  CEREMONIE

GALERIE FOTO Traian Băsescu i-a primit la o recepţie pe jucătorii echipei naţionale de handbal

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 16 aprilie 2014 13:26

Astăzi, la Palatul Cotroceni, preşedintele României Traian Băsescu i-a primit pe campionii mondiali de handbal cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la Campionatul Mondial din anul 1964 şi a 40 de ani de la Campionatul Mondial din anul 1974. Recepţia a avut loc în Salonul Ambasadorilor.

La întîlnirea cu Traian Băsescu au participat  Nicolae Nedef, Petre Ivănescu, Olimpiu Nodea, Ioan Mozer, Mircea Costache ll, Cornel Oţelea, Ion Popescu, Cezar Nica, Gheorghe Gruia, Gheorghe Goran, Valentin Samungi, Mihai Marinescu, Titus Moldovan, Cristian Gaţu, Cornel Penu, Roland Guneş, Ştefan Birtalan, Gavril Kicsid, Ştefan Orban, Radu Voina, Mircea Ştef, Verner Stockl, Constantin Tudosie, Dan Marin, Mircea Grabovski şi Liviu Bota.

"Este un eveniment emoţionant, el vine în continuarea celui din 2009, când am sărbătorit împlinirea a 75 de ani de la înfiinţarea Federaţiei Române de Handbal şi când au fost, de asemenea, prezenţi mulţi dintre campionii mondiali. Prin ce facem acum, încercăm, din nou, să scoatem în faţă generaţia care a făcut ceva în handbalul românesc şi mondial, doar-doar aceşti mari jucători vor reprezenta ceva şi pentru cei actuali din naţională", a declarat Cristian Gaţu.

Miercuri, de la ora 14.30, la Corbeanca va avea loc o festivitate de decernare a unor plachete pentru foştii campioni mondiali.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
icellyp
icellyp  •  17 Aprilie 2014, 11:07

Oare nu ar putea TVR difuzeze o retrospectiva din perioada respectiva ?A fost sportul(de echipa) la care am dominat lumea o perioada buna de timp.Ar fi o buna propaganda facuta handbalului !!!

plischi
plischi  •  16 Aprilie 2014, 15:32

au fost de fatza si cei care au castigat prima partida cu finlanda?

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  16 Aprilie 2014, 13:40

Cea mai buna Nationala care a existat in Romania, singurul ei regret fiind aurul olimpic !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close