SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLANDA - NORVEGIA 16-29

GALERIE FOTO Victorie HALUCINANTĂ pentru Norvegia în fața Olandei! Cât de mult ne ajută acest succes al nordicelor

FOTO: Marius Ionescu +20   FOTO
FOTO: Marius Ionescu

Articol de GSP - Publicat marti, 11 decembrie 2018 23:27

Olanda, naționala care a învins categoric România, scor 29-24, a fost demolată de Norvegia, formație pe care "tricolorele" au spulberat-o în al doilea meci de la Campionatul European, scor 23-31.

Nordicele s-au impus mai mult decât categoric, scor 29-16, obținând una dintre cele mai categorice victorii de la acest Campionat European.

Acest rezultat o poate ajuta pe România, care nu numai că poate câștiga grupa, dar se poate califica și dacă va pierde mâine, însă are nevoie de un caz excepțional.

clasament

Iată cum poate influența rezultatul din acest meci parcursul României la Campionatul European. 

CUM MERGEM MAI DEPARTE

  • Victorie cu Ungaria - Calificare în semifinale de pe locul 2. Mai putem prinde locul 1 doar dacă Olanda nu învinge Germania. 
  • Egal cu Ungaria - Ne asigură prezența în semifinale. Locul 1 în grupă mai poate fi atins doar dacă Olanda pierde și cu Germania;
  • Înfrângere cu Ungaria - Ca să mergem mai departe avem nevoie ca Norvegia să se impună și cu Spania. La egalitate în 3, România ar avea cel mai bun golaveraj, dacă pierde la cel mult două goluri diferență cu Ungaria. Poate pierde și la trei goluri diferență, dacă marchează cel puțin 31 de goluri. Altfel, nordicele vor merge în semifinale.

SCENARIU SF? 5 ECHIPE LA EGALITATE DE PUNCTE

Există şi o variantă însă, mai degreabă fantezistă, în care, în urma rezultatelor, cinci echipe din grupa a doua principală ar termina cu acelaşi număr de puncte: 6.

  • Olanda pierde și cu Germania;
  • România pierde cu Ungaria;
  • Norvegia câştigă cu Spania.

FINAL OLANDA - NORVEGIA 16-29 

*olandezele au marcat primul gol abia după 7 minute
** Iulia Dumanksa urmărește meciul din tribună alături de mai multe colege din națională 

CITEȘTE ȘI: 

GALERIE FOTO ROMÂNIA - SPANIA 27-25 // Victorie MAGNIFICĂ pentru tricolore! Crina Pintea a terminat partida în lacrimi

AVEM CALCULELE DUPĂ ROMÂNIA-SPANIA. Ce înseamnă victoria chinuită cu Spania: au rămas 3 scenarii de calificare în semifinale!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (30)
alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  12 Decembrie 2018, 12:19

Eu tot nu am inteles (mai bine zis, nu sunt sigur) daca in cazul unei egalitati la puncte in trei (Romania, Norvegia, Ungaria) , toate cu 6 puncte, va conta golaverajul general in grupa sau golaverajul intalnirilor directe intre ele. Daca poate cineva sa explice (dar sigur, nu supozitii si pareri personale). Cu toate ca imi doresc ca Romania sa castige in acesta seara (si cred ca suntem favoriti in acest meci), nu putem exclude si varianta in care pierdem meciul cu Ungaria (asa e in sport, se mai intampla sa si pierzi). In acest caz, se va ajunge fie la o egalitate in trei (Rou, Nor, Hun), fie la o egalitate in cinci (Rou, Nor, Hun, Ned, Ger), asta daca Germania bate Olanda. Nu cred ca Norvegia se poate impiedica de Spania. Olanda si Romania au nevoie de cate un egal in meciurile de azi ca sa se califice sigur, dar egalul e mai putin probabil in handbal. Din cele prezentate de jurnalistul GSP rezulta ca s-ar face un clasament al golaverajului intre tarile aflate la egalitate si nu al golaverajului pe total meciuri din grupa. Asa o fi?

andrei.33
andrei.33  •  12 Decembrie 2018, 00:49

Specialisti in calcule de dragul calculelor.

duffyduck
duffyduck  •  12 Decembrie 2018, 00:36

10 articole cu scenarita, de parca unul nu era suficient

Vezi toate comentariile (30)
Comentează