SPORTURI  »  HANDBAL  »  CHALLENGE CUP / POTAISSA TURDA-FYLLINGEN BERGEN (SÂMBĂTĂ, ORA 18:00)

Gânduri de semifinală! Potaissa Turda speră să se califice sâmbătă în penultimul act din Challenge Cup

Articol de - Publicat vineri, 23 martie 2018 11:10

Potaissa Turda a jucat sezonul trecut finala Challenge Cup. Ardelenii vor să repete isprava și în acest sezon.

Singura echipă masculină românească rămasă în competițiile europene, Potaissa Turda a dat peste un adversar greu în sferturile de finală. Oponenții ardelenilor vor fi norvegienii de la Fyllingen Bergen, o echipă care se poate lăuda cu o semifinală de Challenge Cup, în 2016, dar mai ales cu accederea în faza grupelor Ligii Campionilor în 2010, fără ca atunci să facă vreun punct în cele 10 meciuri disputate!

Echipa pregătită de Horațiu Gal e focusată pe două fronturi în acest moment: Challenge Cup, dar și campionatul României, acolo unde turdenii sunt pe locul 2, cu două etape înainte de finalul sezonului regular.

Norvegienii au terminat pe 6 prima parte a campionatului, urmând să înceapă în play-off de pe această poziție. Echipa pregătită de Andreas Gjeitrem are în lot un internațional din Insulele Feroe, doi suedezi, în rest bazându-se pe handbaliști autohtoni.

"Turda este în topul handbalului din România. Dacă vrem să ne îndelinim obiectivul însă, trebuie să acceptăm provocarea de a juca împotriva lor", a declarat tehnicianul celor de la Bergen. "O să vedem dacă suntem suficienți de puternici pentru a-i elimina pe români. Suntem fericiți că vom juca returul acasă și totul se va decide pe terenul nostru", a adăugat Gjeitrem. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează