SPORTURI  »  HANDBAL  »  MEMORIAL

Gațu și Birtalan, invitați la memorialul ”Mircea Dohan”!

Articol de - Publicat joi, 23 martie 2017 21:21

Memorialul "Mircea Dohan" a ajuns la ediția a 6-a
Fostul jucător de la Minerul Baia Mare e omagiat an de an prin organizarea unui turneu destinat copiilor. În acest an la competiție sunt invitați foștii mari campioni Cristian Gațu și Ștefan Birtalan

După moartea tatălui lor, pe 9 iunie 2010, Mircea Dohan Jr. și Monica Boroș s-au gândit să cinstească memoria părintelui lor prin organizarea la Carei a unui turneu omagial. În acest an, între 31 martie și 2 aprilie va avea loc a șasea ediție.

Turneul e dedicat fetelor- junioare III (vârste cuprinse între 13 și 15 ani) și băieților-juniori II (vârsta între 16 și 17 ani). Vor lua startul 16 echipe de fete și 12 de băieți. Vor fi în total aproximativ 42 de mici handbaliști, organizatorii pregătind pentru toți diplome și medalii.

Între 27 martie și 29 martie va mai fi organizat și un turneu de minihandbal pentru copii de 9, 10 și 11 ani. Vor fi turnee internaționale, urmând să participe echipe și din țara vecină, Ungaria.

"Ca și la ultimele trei ediții și în acest an au fost invitați foștii mari jucători ai naționalei României, Cristian Gațu și Ștefan Birtalan. De asemenea, ambasadorul evenimentului la această ediție va fi Valeria Motogna, fostul căpitan al naționalei României", a declarat Mircea Dohan junior.

Mircea Dohan a jucat handbal în prima ligă la Minerul (Minaur) Baia Mare. Apoi a fost antrenor de oină, devenind vicecampion național cu echipa din Lucăceni

poza 1 mircea dohan1
Mircea Dohan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează