SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMANIA A RATAT CALIFICAREA IN SEMIFINALELE CAMPIONATULUI MONDIAL DE HANDBAL

Gavrilescu: "România atît a putut la acest turneu final"

Articol de GSP - Publicat luni, 14 decembrie 2009 00:00

Presedintele CS Oltchim, Ioan Gavrilescu, s-a declarat dezamagit de esecul nationalei de handbal feminin a României în fata Spaniei (25-26), din grupa principala a CM din China, care a ratat prezenta în semifinalele turnelului, precizând ca "atât s-a putut".
 
"Sint suparat, normal, ma asteptam la mai mult, ma asteptam la medalii. Concluzia mea este ca România atât a putut la acest turneu final. Nu s-a atins vârful de forma asa cum se preconiza si atât s-a putut.

 În opinia mea, echipa a facut un singur meci bun, mai bine spus o singura repriza buna, în partida cu Ungaria, formatie ce apoi a remizat cu Spania, ceea ce noi nu am reusit. Nu pun la socoteala meciurile cu Tunisia, Chile, Japonia sau China pentru ca era diferenta mare de valoare", a spus presedintele CS Oltchim.

"Sint multe de analizat, multe ratari de la 7 metri, multe pase gresite, lipsa de concentrare, joc deficitar cu pivotul, finaluri gestionate prost. Din pacate aceasta este realitatea, ne-am asteptat la mai mult dar nu avem ce face. Nu stiu daca din punct de vedere al Oltchimului este îngrijorator sau nu, vom analiza în perioada urmatoare", a precizat Gavrilescu.

Nationala de handbal feminin a României ocupa locul patru în grupa a II-a principala, cu 6 puncte, dupa meciul, de duminica, cu Spania, scor 25-26 (12-14), si a ratat accesul în semifinalele competitiei.

Ultimele meciuri din faza grupelor principale se vor disputa marti, România urmând a întâlni nationala Coreei de Sud, Ungaria pe China si Spania pe Norvegia, dar indiferent de rezultate, România nu mai poate accede în semifinale.

Sursa: Mediafax

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
 •  15 Decembrie 2009, 00:13

Atat puteti voi, la nivel administrativ...de ce nu se stia ca la meci egal sunt sanse inca? Ptr ca le-ati spus fetelor ca este un meci simplu si il vor castiga sigur. da cand ma uit la handbal am vazut 1 data de 2 ori ca o echipa romaneasca sa castige un final de meci tensionat. Am vazut filmul asta de nenumarate ori cand luam bataie pe final. Am avut meciul in mana si am clacat ptr ca nu avem mentalitate de invingatori( in principal antrenori }. Avem cel mai bun lot si pierdem tot timpul.

 •  14 Decembrie 2009, 22:59

domnule gavrilescu,pai nu vi se pare ca si la oltchim este tot la fel ca la nationala???.cand a fost contestat domnul voinea,ce ati facut dumneavoastra?? cel mai bun antrenor,dar oltchim nu joaca handbal,alceva poate.

 •  14 Decembrie 2009, 21:54

multumiti i lui tivadar pt peirdera meciului cu spania, si marelui strateg pt ca a bagat o pe final de meci in teren, doar asa puteam pierde, daca tivadar facea fault de 7 metri si eliminare.... cred ca as impusca o

Vezi toate comentariile (17)
Comentează