SPORTURI  »  HANDBAL  »  ZALĂU

Imagini inedite » Tadici, cu fluierul la gură, după ce arbitrii delegați la meci au refuzat să se prezinte

Gheorghe Tadici, arbitru la meciul CSS Zalău - Marta Baia Mare // sursă foto: Handbalmania.ro
Gheorghe Tadici, arbitru la meciul CSS Zalău - Marta Baia Mare // sursă foto: Handbalmania.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 12 decembrie 2022 15:27 / Actualizat luni, 12 decembrie 2022 15:53

Gheorghe Tadici (70 de ani) a dat, temporar, meseria de antrenor pe cea de arbitru. Duminică dimineața a „fluierat” meciul de junioare dintre CSS Zalău și Marta Baia Mare, la care arbitrii delegați nu s-au prezentat.

Perechea de arbitri Gabriel Badu - Ioan Barbu nu și-a făcut apariția la meciul de duminică dintre CSS Zalău și Marta Baia Mare, duel din competiția de junioare 1, dar meciul s-a jucat oricum, cu antrenorul de la HC Zalău, Gheorghe Tadici, la conducere.

Se pune la cale o mutare-șoc în Liga 1 » Petrolul, la un pas de insolvență!
PETROLUL
Se pune la cale o mutare-șoc în Liga 1 » Petrolul, la un pas de insolvență!

Cu arbitrii absenți, Gheorghe Tadici a „fluierat” un meci de handbal

Tadici a comentat imaginile inedite pentru Handbal Mania:

Nu am ezitat să fac acest lucru pentru că antrenorii îi învață pe sportivi regulamentul, pe care apoi «specialiștii» îl aplică fiecare după cum îl pot și ei înțelege!

Eu sunt cu fluierul în mână zi de zi la antrenamente și jocuri-școală. De 47 de ani i-am învățat pe sute de copii regulamentul și fluier de 3-4 ori saptămânal jocuri-școală.

Eu pot arbitra și din tribună și cred că o fac mai bine decât mulți dintre cei specializați.

Nu a fost prima dată când perechea Badiu - Barbu a încurcat un eveniment. În 2018, cei doi arbitri au fost delegați la un meci din Arad, dar au mers la Oradea.

Potrivit sursei citate, motivul absenței celor 2 arbitri de la meciul din Zalău este faptul că în aceeași zi au fost delegați la un meci de Divizia A de la Sânnicolau Mare, la aproximativ 290 de kilometri distanță. Totuși, cum nu au anunțat că vor lipsi, sunt pasibili de sancțiuni.

Mai multe știri din handbal: 

„Sunt prea multe jucătoare străine la Rapid” » Fostul selecționer al României, despre victoria de colecție cu Gyor: „Uite că și ele sunt pământence”

Cristi Săpunaru, dezlănțuit la „Polivalentă” » Imagini spectaculoase cu căpitanul Rapidului: ultras veritabil la duelul handbalistelor cu Gyor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
adrian.7
adrian.7  •  12 Decembrie 2022, 17:29

Apropo de Tadici...Nu văd nimic în GSP despre campania presei locale la adresa fiului ”Dumnezeului de la Zalău”, șeful compexului sportiv din urbea sălăjană

adrian.7
adrian.7  •  12 Decembrie 2022, 17:23

@steaua.libera mai rar de acord cu un stelist dar data aceasta merită...Oricum înduioșător zelul cu care unele vârfuri de la GSP, se știu ele care...cu emisiune la Digi, insistă a răsplăti modul în care au fost ajutate cândva de Tadici...

steaua.libera
steaua.libera  •  12 Decembrie 2022, 16:13

In general prostii se cred buni la orice

Vezi toate comentariile (3)
Comentează